תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל כמהין שוקולד לבן עוגת שכבות שוקולד שוקולד. מנה אחת מכילה 710 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 44 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 14 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו חמאה, אבקת קקאו, אמרטו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון של 29% המנה הזאת לא משהו. נסו עוגת שכבות שוקולד, עוגת שכבות שוקולד לבן עם מילוי משמש וקרם חמאה שוקולד לבן, ו אספרסו-עוגת שכבות שוקולד עם ציפוי שוקולד לבן-מסקרפונה (מתכונים דומים).
הוראות
1
קו אפיית גיליון עם נייר כסף. מערבבים שוקולד וקיצור בחלק העליון של דוד כפול להגדיר מעל מים רותחים עד נמס וחלק.
מרכיבים שתצטרך
קיצור
שוקולד
מים
ציוד שתשתמש בו
דוד כפול
תבנית אפייה
רדיד אלומיניום
2
יוצקים על תבנית אפייה מוכנה, הטיית מחבת להפיץ תערובת שוקולד למלבן 14x9 אינץ ' לא סדיר. להכניס למקרר עד רק המשרד, כ -12 דקות. תרסיס מגוון חותכני עוגיות בצורת כוכב עם תרסיס nonstick.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד
עוגיות
מורחים
ציוד שתשתמש בו
חותך עוגיות
תבנית אפייה
מחבת
3
לגזור כוכבים. להכניס למקרר עד המשרד, כ -30 דקות. באמצעות מרית קיזוז קטן, בזהירות להעביר כוכבים 1 בכל פעם אחר נייר מצופה גיליון אפייה אחרת. להכניס למקרר עד שיהיה מוכן לשימוש. (ניתן לעשות 3 ימים קדימה. לכסות ולשמור בקירור.)
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסט
תבנית אפייה
רדיד אלומיניום
1
מחממים תנור ל 177°. חמאה שני מחבתות עוגה בקוטר 9 אינץ 'עם 1 1/2 אינץ' - צדדים גבוהים. תחתית קו עם נייר קלף; קלף חמאה. מערבבים שוקולד לא ממותק בסיר בינוני כבד על אש נמוכה עד מומס וחלק. מגניב במקצת. מנפים קמח, אבקת קקאו, אבקת אפייה, סודה לשתיה ומלח לקערה בינונית. באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח סוכר וחמאה בקערה גדולה עד מעורבב היטב. הכה ב פושר נמס שוקולד לא ממותק ווניל. מקציפים ביצים, 1 בכל פעם, מיזוג טוב אחרי כל תוספת.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד אפייה לא ממותק
סודה לשתייה
אבקת קקאו
וניל
חמאה
קמח לכל מטרה
סוכר
ביצה
מלח
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייה
מערבל יד
מחבת רוטב
קערה
תנור
2
מערבבים בתערובת אבקת קקאו ב 3 תוספות, לסירוגין עם חלב ב 2 תוספות.
מרכיבים שתצטרך
אבקת קקאו
חלב
3
מחלקים את הבלילה בין מחבתות מוכנות.
4
אופים עוגות עד tester מוכנס למרכז יוצא נקי, על 35 דקות. עוגות מגניבות במחבתות על מתלים 10 דקות. הפעל סכין סביב קצה של כל מחבת כדי לשחרר עוגות. להפוך עוגות החוצה על מדפים מגניב לחלוטין. לקלף קלף.
ציוד שתשתמש בו
תנור
סכין
מחבת
1
להביא 1 כוס שמנת וחמאה כדי להתבשל בסיר בינוני כבד על חום בינוני, ערבוב עד חמאה נמס.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
קרם
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
2
הסר מהחום.
3
מוסיפים שוקולד לבן ומערבבים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד לבן
4
להקציף וניל.
מרכיבים שתצטרך
וניל
ציוד שתשתמש בו
מקציף
5
יוצקים 1 1/2 כוסות שוקולד לבן מילוי לתוך קערה קטנה; לכסות להקפיא עד קר, על 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד לבן
ציוד שתשתמש בו
קערה
6
בואו הנותרים תערובת שוקולד לבן בסיר לעמוד בטמפרטורת החדר עד פושרת, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד לבן
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
7
באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח הנותרים 2 כוסות קרם תמצית שקדים בקערה גדולה עד פסגות טופס. עבודה ב 3 קבוצות, לקפל בתערובת שוקולד לבן פושרת. מקררים ציפוי קצפת רק עד פסגות בינוניות להחזיק, מתקפל מדי פעם, על 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד לבן
תמצית שקדים
קצפת
ציפוי
קרם
ציוד שתשתמש בו
מערבל יד
קערה
8
מברשת 2 כפות אמרטו מעל כל שכבת עוגה.
מרכיבים שתצטרך
ליקר Amaretto
9
מניחים שכבה 1 על מגש.
10
מורחים צונן 1 1/2 כוסות שוקולד לבן מילוי מעל. למעלה עם שכבת העוגה השנייה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד לבן
מורחים
11
מורחים ציפוי קצפת מעל וצדדים של עוגה. צמרמורת עד קר ולהגדיר, על 1 שעה. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. לכסות ולשמור בקירור.)