סלק "איכר" צרפתי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל צרפתי "איכר" סלק. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 274 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 18 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מתכון זה מ Food52 יש 380 אוהדים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך מלח, מים, שאלוט, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זה הוא מחיר סביר מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. נסו עדשים צרפתיים (Puy) עם סלק, (טבעוני, צמחוני), צרפתית בהבזק: סלמון צלוי פריך עם סלק, ו עדשים ירוקים צרפתיים קלויים עם גזר וסלק (מתכונים דומים).
הוראות
הסר את הירוקים וקוצצים גס. מניחים את הירוקים בצד בקערת הכנה גדולה. פרוס סלק לתוך 1/4 סיבובים אינץ'.
הסר את הצלעות מן chard שוויצרי קוצצים גס לזרוק לתוך קערה עם סלק ירוק,
מוסיפים סבבי סלק לתערובת חמאת שאלות. קצת פלפל על הסלק וזריקה על קמצוץ מלח. להפחית את החום ואת סלק מוקפץ, מתהפך כדי להבטיח אפילו בישול.
כ -15 דקות מאוחר יותר, כאשר סלק הם begnning כדי זיגוג ולהיות רך, להוסיף ירקות ונשר.
Sautee במשך כ 5 דקות, ולאחר מכן להוסיף יין וכיסוי. מבשלים עד ירקות נבולים, הוספת מים במידת הצורך. אפשר לנוזל להיספג בעיקר לירוקים, להתאים תבלינים.
לגרוף ירקות וסלק לקערה רדודה נמוכה.
מקשטים עם טריז גדול למדי של בוכרון וקצת לחם פריך. סדק קצת פלפל על כל המנה.