המתכון Smokin ' כנפי עוף מתוקות עם זיגוג ברביקיו דובדבן יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-40 דקות. מתכון ללא גלוטן זה מגיש 40 . מנה אחת מכילה 73 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. זה עובד טוב כמו מתאבן זול עבור יום האב. גשו לסופר וקנו מיץ ליים, שימורי דובדבנים, כנפי עוף ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: קח כנפיים צלויות עד חריצים רבים עם זיגוג דובדבן זה, שעועית ברביקיו " Smokin וילי אפויה, ו לחם דובדבן רך עם זיגוג דובדבנים-שקדים.
הוראות
1
בסיר בינוני, להמס את החמאה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
2
מוסיפים את הבצל המתוק והקצוץ ומבשלים על אש מתונה, מערבבים מדי פעם, עד שהבצל מתרכך ומשחימים קלות, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל מתוק
בצל
3
הוסף שלושה רבעים של habanero טחון צ ' ילה ומבשל במשך 1 דקה, רק עד שהתרכך. לגרד את הבצל ואת habanero לתוך בלנדר, להוסיף את ריבת הדובדבן ואת מיץ ליים פירה עד חלקה. להחזיר את זיגוג הדובדבן לסיר ולהביא אותו לרתיחה על חום גבוה בינוני. מערבבים את צ ' ילה habanero טחון הנותרים ואת העונה זיגוג עם מלח ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
ריבת דובדבנים
צ ' ילי Habanero
מיץ ליים
דובדבנים
זיגוג
בצל
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
בלנדר
4
מעבירים את הזיגוג לקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
זיגוג
ציוד שתשתמש בו
קערה
5
להדליק גריל או לחמם מראש broiler ולמקם מתלה 8 אינץ ' ממקור החום. עונת כנפי העוף בכל רחבי עם מלח ופלפל שחור וגריל על חום גבוה בינוני, מפנה מדי פעם, עד חרוך קל ופריך, כ -20 דקות. לחלופין, לצלות את הכנפיים במשך כ 20 דקות, מפנה מדי פעם, עד שהם פריכים.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
כנפי עוף
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
גריל
6
להעביר את כנפי העוף לקערה גדולה ולזרוק עם שליש זיגוג הדובדבן. להחזיר את הכנפיים לגריל או broiler ומבשלים, פונה פעם אחת, רק עד דביק caramelized, על 2 דקות. החזירו את כנפי העוף לקערה וזרקו עם שליש נוסף של זיגוג הדובדבן.
מרכיבים שתצטרך
כנפי עוף
דובדבנים
זיגוג
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
גריל
קערה
7
מעבירים את כנפי העוף המזוגגות למגש הגשה ומגישים עם הזיגוג הנותר בצד.
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לכנפי עוף. בשר לבן מזווג בדרך כלל עם יין לבן כדי לא להכניע את הטעם של הבשר, כך שרדונה ו סוביניון בלאן הם בחירות בטוחות. עוף מוכן עם רוטב עגבניות או בהחלט רוטב יין אדום יכול וצריך להיות מוגש עם אדום כמו פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה GEN5. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 9 דולר.