כפול-The-קינמון לחמניות (הפוך קדימה אפשרות)
מתאים ל-12 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 230 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 4g של שומן למנה. גשו לסופר וקנו סירופ מייפל, קינמון טחון, סוכר חום חזק ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-409 אמרו שזה היה במקום. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. נסו לחמניות קינמון מוכנות מראש, פירה Fluffiest (אפשרות איפור מראש), ו לחמניות סנדוויץ ' מוכנות (מתכונים דומים).
הוראות
בקערת ערבוב גדולה, לשלב את השמרים ואת החלופה חלב חם, ולתת לו לנוח במשך 5 דקות. בקערה נפרדת, לנפות יחד את הקמח, קינמון, ומלח, ולהניח בצד. חוזרים השמרים, לערבב את הבננה, שמן מותך או מרגרינה (השתמשתי בשמן קוקוס), וסוכר.
מוסיפים חצי מתערובת הקמח לקערת הערבוב ומערבבים לשלב. לאט לערבב את שאר הקמח עד צורות בצק נחמד.להפוך את הבצק החוצה על משטח מקומח קלות, ללוש אותו במשך 10 דקות בערך, הוספת קמח יותר, 1 כף בכל פעם, לפי הצורך כדי לשמור אותו דבק לידיים שלך. אתה צריך בסופו של דבר עם בצק רך למדי כי הוא רק קצת דביק.
מניחים את הבצק בקערה משומנת, מכסים ומאפשרים לו לעלות במקום חם במשך כ 45 דקות, או עד שהוא הוכפל בגודל. טיפ: אני למעשה מערבב את הבצק ביד בתבנית אפייה עגולה עם מכסה זכוכית. כאשר נעשה את הבצק, הקערה היא עדיין מקומטת קלות / משומנת (אני מרמה ואפילו ללוש את הבצק בקערה), ואני פשוט פופ את המכסה על ומניח אותו בצד כדי לעלות.אגרוף הבצק למטה; לכסות ולתת לנוח במשך 5 דקות. בזמן שהוא נח, לשלב את חומרי המילוי. אם משתמשים במרגרינה צוננת, אתה צריך בסופו של דבר עם מתפורר גס. אם אתה כמוני ולהשתמש מרגרינה רכה, תקבל גושים רכים גדולים של סוכר. שמן או קיצור צריך לעבוד בסדר, אבל אני אוהב מרגרינה למילוי.
מגלגלים את הבצק לתוך מלבן 12 x 10 אינץ ' על משטח מקומח.
מפזרים בתערובת סוכר חום (זה לא מכסה באופן מלא, רק באופן שווה להפיץ אותו לחתיכות קטנות ככל האפשר).
מגלגלים את המלבן בחוזקה, מהצד הארוך, צובטים את התפר כדי לאטום, ומניחים אותו עם מעט מים במידת הצורך.
חותכים את הגליל לתוך 12 פרוסות אפילו.
מניחים את הפרוסות מרובע 9 אינץ משומן או עגול תבנית אפייה**, לחתוך צדדים למטה. תן להם קצת מרחב, כפי שהם יעלו. מכסים בניילון נצמד, ומכניסים אותם למקרר כדי לעלות overnight.In בבוקר, למשוך את לחמניות קינמון מהמקרר ולמקם אותם על גבי התנור בזמן שאתה מחממים את התנור ל 375ºF.
אופים אותם במשך 20-25 דקות, או עד שהם בצבע חום זהוב בהיר (אני אוהב אותם בצד פחות השחמה).
תן ללחמניות הקינמון הלוהטות להתקרר בזמן שאתה מקציף יחד את הזיגוג. באמת כל מה שאתה צריך לעשות הוא לטאטא את אבקת הסוכר עם תמצית וניל ולהתחיל רק עם כף מים חמים, הוספת יותר רק לפי הצורך. הוספתי גם קצת סירופ מייפל טהור, שחשבתי ריכך את אבקת הסוכר והוסיף טעם נחמד, ואני גם הוספתי על כפית או כך של שמן קוקוס כדי לעזור לעגל את זה. תעשה מה שאתה הכי אוהב, טעם-בדיקות כמו שאתה הולך כמובן!
מגישים את לחמניות קינמון טפטוף עם כמה זיגוג כמו שאתה אוהב, או עבור פחות של עומס סוכר, ליהנות מהם כפי שהוא.