תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת שכבות שוקולד כפולה חנוכה שכבה. מתאים ל-12 מנות. מנה אחת מכילה עד 9 גר' של חלבון, 45 גרם של שומן, וסך הכל 747 קלוריות. זה יהיה להיט בחג החנוכה שלך. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. גשו לסופר וקנו ביצים, שמן צמחי, אבקת אספרסו מיידית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות מתכונים דומים: עוגת שכבות שוקולד כהה עמוקה, עוגת שכבות שוקולד עמוקה עם קרם חמאה מנטה מרשמלו, ו עוגת שכבות שוקולד כפולה.
הוראות
1
מחממים תנור ל 350°f עם מתלה באמצע. מחבתות שמן ישבנים קו עם סיבובים של קלף, ואז צדדים אבק רק עם אבקת קקאו, לדפוק עודף.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורז
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
לטאטא יחד מים, חלב קוקוס, 3/4 כוס שמן, ביצים, וניל בקערה עד מעורבב היטב וחלק.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
פרי תות שדה ברגל
2/3 כוס (4 אונקיות) שוקולד צ'יפס חצי מתוק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
פחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מוסיפים מרכיבים רטובים לתערובת הקמח ומקציפים עד לקבלת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
5
מחלקים את הבלילה בין המחבתות, ואופים עד שבוחן יוצא נקי ושכבות רק מתחילים למשוך מהצד של מחבתות, 25 עד 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
שכבות עוגה מגניב מחבתות על מתלה 30 דקות, ואז להפעיל סכין דק סביב קצה מחבתות ולהפוך עוגות על מתלה.
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחד
7
הסר קלף וקריר לחלוטין.
1
מערבבים חלב קוקוס, שבבי שוקולד, ואבקת אספרסו בקערה חסינת חום. להגדיר קערה על מחבת של מים רותחים בקושי, וחום, לטאטא מדי פעם, עד שוקולד נמס וחלק.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית חלב 2%
אספרסו מיידי
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
2/3 כוס (4 אונקיות) שוקולד צ'יפס חצי מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
2
הסר קערה מחבת ולהקציף סירופ תירס וניל.
מרכיבים שתצטרך
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
פרי תות שדה ברגל
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
3
ציפוי צמרמורת, ערבוב מדי פעם, עד מעט מעובה ו להפיץ, על 2 שעות. (כדי לצנן במהירות, למקם את הקערה במקפיא ומערבבים מדי פעם עד תערובת שוקולד הוא מעובה ומפיץ, 20 עד 30 דקות.)
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
סוכריות בגודל ביס של סקיטלס
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
1
מורחים ציפוי בנדיבות בין שכבות עוגה ומעל לצדדים.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות בגודל ביס של סקיטלס
1-1/2 כוסות (12 אונקיות) שמנת חמוצה, מחולקת
1
* אם אתה רוצה לשמור על העוגה ללא חלב לחלוטין, השתמש בשוקולד צ ' יפס שכותרתו ללא חלב, כגון חלום שוקולד או Sunspire. אתה יכול למצוא אותם בחנויות מזון טבעי בסעיף מזון בריאות של כמה סופרמרקטים; טריידר ג 'ו של גם מוכר המותג שלהם של שוקולד צ' יפס ללא חלב.* אם במקרה את הציפוי שוקולד צמרמורת במשך זמן רב מדי הופך עבה מדי לעבוד עם, להמיס אותו שוב על מחבת של מים בקושי רותח, ואז להירגע פחות זמן.* שכבות עוגה לשפר בטעם אם עשה קדימה. שמור מקורר בין שכבות של קלף ועטוף בחוזקה בניילון נצמד, 1 יום, או להקפיא 1 שבוע. כפור בעוד השכבות עדיין קרות, או להפשיר מעט אם קפוא.* עוגה חלבית ניתן לעשות 1 יום קדימה, כל הזמן מכוסה מקורר. הביאו לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.* שאריות לשמור-אם אתה בר מזל מספיק כדי לקבל כל מכוסה ומקורר, במשך כמה ימים.