תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל קייל-ו-Scallion Negimaki. מתכון זה מספק 35 מנות. עם 206 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 19 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לך כרוב, שומשום, מיסו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו דג בצל ירוק עם כרוב שומשום, מירין-סטייקים עם בצל ירוק עם בצל ירוק, ו עוגות תפוחי אדמה פריך עם גבינת איכר, בצל ירוק, פלפל שחור וצ'יפס כרוב (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערה קטנה, להקציף יחד את תמרי, מירין, מיסו אדום, סוכר ושמן שומשום.
מרכיבים שתצטרך
שמן שומשום
מיסו אדום
תמריname
מירין
סוכר
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
2
מורחים 1 כפית של התערובת על כל צד של פרוסות הבשר. מקררים למשך 1 שעה. שמור את המרינדה הנותרת.
מרכיבים שתצטרך
מרינדה
מורחים
בקר
3
בסיר של מים רותחים מומלחים, לבשל את כרוב עד ירוק בהיר, 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מים
כרוב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
4
מסננים קלות לסחוט את המים העודפים.
מרכיבים שתצטרך
מים
5
על משטח עבודה, להוציא פרוסת בשר בקר עם צד ארוך מולך.
מרכיבים שתצטרך
בקר
6
מניחים 1 בצל ירוק פרוס על הקצה התחתון. למעלה עם שמינית של כרוב; חלק כרוב צריך להאריך מעבר לצדדים הקצרים של הבשר.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק
כרוב
בשר
7
מגלגלים את הבשר על המילוי בחוזקה. לאבטח את הגליל עם 2 קיסמים. חזור עם שאר הבשר, בצל ירוק וכרוב.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק
כרוב
בשר
גלול
ציוד שתשתמש בו
קיסמים
8
להדליק גריל או לחמם מחבת גריל.
ציוד שתשתמש בו
מחבת גריל
גריל
9
מברישים את הלחמניות בשמן. תשמן את סבכת הגריל. גריל לחמניות מעל חום גבוה עד חרוך, 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גלול
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
גריל
10
מברישים את הלחמניות עם קצת מרינדה וגריל במשך כמה שניות יותר, עד מזוגג.
מרכיבים שתצטרך
מרינדה
גלול
ציוד שתשתמש בו
גריל
11
להעביר את הלחמניות למשטח עבודה. זרוק את הקיסמים.
מרכיבים שתצטרך
גלול
ציוד שתשתמש בו
קיסמים
12
חותכים את negimaki לאורכים 1 אינץ'.
13
מעבירים למגש, חותכים צדדים, ומטפטפים עם המרינדה הנותרת.