כרוב טוסקני עם לימון, פרמזן ואנשובי לבן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל כרוב טוסקנה עם לימון, פרמזן & אנשובי לבן. מנה אחת מכילה 219 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 19 גרם שומן. מתאים ל-4 מנות. אם יש לך מלח כשר, לחם כריך כפרי, כרוב טוסקנה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. נסו כרוב מוקפץ לימון פרמזן ושעועית לבנה, כרוב טוסקני ונזיד שעועית לבנה עם פירורי לחם, ו הקייל הטוסקני של אמריל לגאס וראגו שעועית לבנה (מתכונים דומים).
הוראות
לקצץ 2 אינץ ' התחתון מעל כרוב הגבעולים ולהשליך.
הסר את הצלעות במרכז על ידי הפעלת סכין קטנה, חדה למטה משני צדי הצלע של כל עלה. השליכו את הצלע וזרקו את מנות העלה לקערה של מים קרים ושטפו אותם היטב. טבעם הנוקשה משאיר כל מיני פינות וסדקים כדי שחצץ או חרקים יוכלו להסתתר. יבש אותם היטב לחתוך את העלים לתוך סרטים דקים מאוד סגנון shifponade. אתה צריך 4 עד 5 כוסות.
מניחים כרוב בקערה גדולה.טוסט פרוסות הלחם בטוסטר עד הזהב. קרע אותם לחתיכות קטנות ודופק אותם במעבד מזון עד שהתערובת תיצור פירורים גסים במגוון גדלים וצורות.באמצעות מרגמה ועלי להלום שום לתוך משחה.
מוסיפים ¼ גבינות כוס, ¼ כוס שמן, מיץ לימון, גרידת לימון, מלח, פתיתי פלפל אדומים ולחבוט אותם יחד עוד יותר. כפית את הרוטב על כרוב לזרוק היטב לשלב ביסודיות, זה יהיה די עבה ייקח הרבה לזרוק עלי מעיל.
בואו לשבת כרוב לפחות 5 דקות ועד לילה, ולאחר מכן לשרת עם פירורי לחם, אנשובי במרינדה, גבינה נוספת, טפטוף של שמן, פרוסות לימון אופציונלי.