כרוב מוקפץ עם תפוחים
כרוב מוקפץ עם תפוחים עשוי להיות התוספת שחיפשתם. מתאים ל-5 מנות. מנה אחת מכילה 270 קלוריות, 8 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. גשו לסופר וקנו חרדל דיז'ון, טימין, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. עם כפית ציון של 29% המנה הזאת לא כל כך סופר. מתכונים דומים: מטגן של עוף עם תפוחים & כרישה, חומוס ו עדשים לטגן עם תפוחים וקארי, ו בשר חזיר צלוי Tenderloin ותפוחים עם פטריות Sauté.
הוראות
מחממים חמאה ושמן במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה עד חמאה נמסה.
מוסיפים בצל ו-4 המרכיבים הבאים; מטגנים 3 דקות או עד הבצל רך.
מוסיפים תפוח וסלט; לטגן 2 דקות או עד שהכרוב מתחיל לנבול. מערבבים במיץ תפוחים ומרכיבים הנותרים. מביאים לרתיחה; להפחית את החום בינוני, ומבשלים 10 דקות או עד הנוזל מתאדה, ערבוב מדי פעם.