קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות17
מגזין

כרוב נאפה מטוגן עם בייקון, חומץ יין אדום, ונענע

כרוב נאפה מטוגן עם בייקון, חומץ יין אדום, ונענע
אם יש לכם דבש, ציר עוף, מלח כשר ופלפל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין את זה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: מתכון כרוב אדום מטוגן (עם תפוח, בייקון וחומץ בלסמי ) , כרוב נאפה מטוגן עם פטריות, ו כרוב נאפה מטוגן עם פטריות וגורגונזולה.

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מניחים מחבת צלייה בגודל בינוני על מבער מעל חום בינוני גבוה, מוסיפים את הבייקון ומבשלים עד פריך.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
3
הסר את הבייקון עם כפית מחוררת לצלחת מרופדת במגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
מגבות ניירמגבות נייר
4
מניחים כרוב במחבת צלייה עם שומן בייקון שניתנו, מערבבים בחומץ, דבש ועוף ומתבלים עם מלח ופלפל. מכסים בנייר כסף וצולים בתנור עד נבול, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
ציר עוףציר עוף
טיפות בייקוןטיפות בייקון
כרובכרוב
חומץחומץ
דבשדבש
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
תנורתנור
5
מוציאים מהתנור ומערבבים במטבעה.
מרכיבים שתצטרך
מנטהמנטה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
מעבירים למגש ומפזרים את הבייקון המבושל.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מבושלבייקון מבושל