כרוב ניצנים Gratin
כרוב ניצנים Gratin דורש על 1 שעה מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 204 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 12 גרם של שומן כל אחד. הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הזו. אם יש לכם מלח כשר ופלפל טרי סדוק, קמח לא סופג, gruyere, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מרהיב של 83%. מתכונים דומים: כרוב ניצנים Gratin, כרוב ניצנים Gratin, ו כרוב ניצנים Gratin.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים תנור ל 400 מעלות F.
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה מעל חום בינוני.
מוסיפים את כרוב הניצנים ומבשלים 5 עד 7 דקות, עד ירוק בהיר ומתחילים לרכך.
הסר את הנבטים עם כפית מחוררת ושחרר לתוך קערה של מי קרח כדי לעצור את תהליך הבישול.
הפוך את הרוטב על ידי התכת החמאה והקמח יחד בסיר על חום בינוני. לבשל, ערבוב, עד חלקה מבעבע, על 1 דקה; לאט לטאטא בחלב ולהמשיך לבשל, לטאטא לעתים קרובות, עד עבה וקרם, 2 עד 3 דקות. מתבלים היטב את הרוטב עם מלח בכבדות עם פלפל.
חצי את כרוב הניצנים דרך הליבה ולשים אותם בשכבה זוגית בתבנית אפייה 2 ליטר.
יוצקים את הרוטב על הנבטים ומפזרים את הגבינה באופן שווה מעל.
אופים במרכז התנור במשך 10 עד 15 דקות עד העליון הוא זהב מבעבע.