כרוב ניצנים מטוגנים עם אגוזי מלך וצלפים עשויים להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 406 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 39 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו כרוב ניצנים, חתיכות אגוז, צלפים מלאים במלח, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 9 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 19 דקות. מתכונים דומים: כרוב ניצנים מטוגן עם אגוזי מלך וצלפים, כרוב ניצנים קלויים עם צלפים, אגוזי מלך ואנשובי, ו כרוב ניצנים מוקפץ עם צלפים מטוגנים.
הוראות
1
יוצקים מספיק שמן לסיר בינוני, כך השמן מגיע 3 סנטימטרים במעלה הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
סיר
2
מחממים את השמן ל 350 מעלות.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
3
בעוד השמן הוא חימום, לטאטא יחד את השום, אנשובי, סראנו, חומץ יין אדום, דבש, בצל ירוק, אגוזי מלך ושמן זית כתית אקסטרה-בתולה בקערה גדולה מספיק כדי לזרוק את כל כרוב הניצנים. שמור את הקערה ליד הכיריים.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולה
כרוב ניצנים
חומץ יין אדום
אנשובי
בצל ירוק
אגוזי מלך
שום
דבש
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
כיריים
מקציף
קערה
4
עבודה בקבוצות, מטגנים עמוק את כרוב הניצנים עד הקצוות מתחילים להתכרבל וחום, על 3 דקות. כדי אצווה האחרון, להוסיף את הפטרוזיליה וצלפים (לעמוד בחזרה-הצלפים יקפצו וגמגום!). תערבבי את תוכן הסיר. כאשר צבע הפטרוזיליה הופך גוון עמוק יותר, רווי יותר של ירוק, על 30 שניות עד 1 דקה, להסיר את התוכן של הסיר עם רחפן ומניח ישירות בקערת ההלבשה. זרוק למעיל.