כרוב ניצנים מקורמל עם חמוציות ובייקון
כרוב ניצנים מקורמל עם חמוציות ובייקון נטול גלוטן, ומספק כ 2 מנות. מנה אחת מכילה 292 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 21 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות זולה למדי עבור חג המולד. אם יש לך חמוציות, חמאה, סוכר חום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. מתכונים דומים: כרוב ניצנים צלוי בייקון עם חמוציות, כרוב ניצנים מטוגן פאן עם בייקון וחמוציות, ו כרוב ניצנים עם בייקון, חמוציות ופקאנים.
הוראות
ממלאים סיר גדול במים ומביאים לרתיחה על חום גבוה. בנדיבות מלח את המים ולהוסיף את כרוב הניצנים. מבשלים את הנבטים עד רק במכרז, על 5 דקות. לא לבשל יתר על המידה.
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני מטגנים את הבייקון עד להשחמה פריך, ערבוב מדי פעם.
הסר את הבייקון מהמחבת לצלחת מרופדת במגבת נייר. פורסים את הבייקון ומניחים בצד.
השאר את שומן הבייקון במחבת ולהוסיף את הבצל האדום ו 1 כף חמאה.
לטגן עד הבצלים שקופים, 2 עד 3 דקות.
מוסיפים את החמוציות ומבשלים 1 דקה. מערבבים את חומץ היין האדום וסוכר חום ומבשלים עד שהנוזל מופחת מעט, כ -3 דקות.
מוסיפים את הנבטים למחבת ומערבבים למעייל בתערובת החומץ.
הוסף את הנותרים 1 כף חמאה. מערבבים בבייקון השמור. מתבלים במלח ופלפל שחור טחון טרי, לפי הטעם, ומעבירים לקערה להגשה.