כרוב ניצנים עם בייקון וערמונים
זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. אם יש לך, חמאה, ערמונים ארוזים בואקום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ו דיאט. עם כפית ציון של 15% המנה הזאת די גרועה. כרוב ניצנים עם ערמונים ובייקון, כרוב ניצנים עם בייקון וערמונים, ו כרוב ניצנים וערמונים עם בייקון דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
להביא מחבת גדולה של מים מלוחים לרתיחה, ואז קצה 1 ק " ג גזוז כרוב ניצנים. לאחר חזרה לרתיחה, לבשל במשך 5 דקות.
ניקוז, לרוץ מתחת לברז קר עד קר, ואז לנקז שוב.
מחממים מחבת גדולה, מוסיפים 6 פריחה מעושנת בייקון פסים, לחתוך לחתיכות בגודל ביס, ומטגנים בעדינות במשך 10 דקות עד פריך וזהוב.
קצה מתוך המחבת, משאיר את השומן מאחור, ולאחר מכן להוסיף ערמונים 200 גרם ומטגנים על חום גבוה במשך כ 5 דקות עד קיש. עצה מהמחבת.
מוסיף את כרוב הניצנים למחבת עם התזה של מים, ואז לכסות ולסיים בישול על חום בינוני במשך כ 5 דקות, ערבוב עכשיו ושוב, עד רק במכרז.
לחשוף, להגביר את החום, ולאחר מכן להוסיף את רוב חמאה 50g ו לטגן את נבטים עבור 2 דקות יותר.
עצה בבייקון וערמונים, מתבלים בנדיבות עם מלח ופלפל, ולאחר מכן מגישים עם הידית האחרונה של חמאה על גבי.