קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות58
מגזין

כרוב ניצנים פריך עם Romanesco קלוי

כרוב ניצנים פריך עם Romanesco קלוי
כרוב ניצנים פריך עם Romanesco קלוי עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 250 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך כרוב ניצנים, שמן זית, romanesco, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, וכל 30 דיאט. מתכונים דומים: כרוב ניצנים עם פרושוטו, כרוב ניצנים קלוי של Kittencal / כרוב ניצנים, ו גבינה מטוגנת פולנטה w / פאן קלוי כרוב ניצנים בלסמי + שמן מרווה שום קלוי.

הוראות

1
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
לזרוק את romanesco עם חצי מיץ לימון, קצת שמן זית מתבלים עם מלח ופלפל שחור. שים על תבנית אפייה ומניח לתוך התנור. צלוי עד חום זהוב, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
RomanescoRomanesco
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
מעיל sautepan גדול עם שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
4
מוסיפים את פתיתי שום ופלפל אדום ומביאים לחום בינוני. כאשר השום הפך חום זהוב יפה, 2 עד 3 דקות, להסיר אותו מהמחבת לנטוש אותו - זה מילא את גורלו שום!
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוףשמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוף
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מוסיפים את כרוב הניצנים וזורקים לשלב. מתבלים במלח ומבשלים עד שהנבטים נובלים, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
נבטיםנבטים
(צינור גדול)(צינור גדול)
6
הסר את המכסה, להעלות את החום בינוני גבוה ולתת את הנבט משאיר חום frizzle, about5 דקות יותר. טעם ותיבול עם מלח במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
(צינור גדול)(צינור גדול)
7
לזרוק עם זרעי רימון, romanesco קלוי ומיץ לימון שנותר.
מרכיבים שתצטרך
זרעי רימוןזרעי רימון
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
RomanescoRomanesco