קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות8
ציון בריאות7
מגזין

כרוב ניצנים קלויים ופופרס פרושוטו

כרוב ניצנים קלויים ופופרס פרושוטו
נבטי בריסל קלויים ופופרס פרושוטו עשויים להיות רק התוספת שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 11% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 115 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 9 גרם שומן. זה יהיה להיט שלך חג המולד אירוע. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר איש מערות, ללא גלוטן, ללא חלב, וראשוני דיאטה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. אם יש לכם נבטי בריסל, מלח ים גס, שמן זית וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הביא לך את כולםמתכונים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 43%. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: כרובית קלויה ונבטי בריסל עם פרושוטו, צ'דר חלפיניו כרוב ניצנים פופרס, ו נבטי בריסל עם פרושוטו מקורזל.

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 מעלות צלזיוס (200 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
זורקים נבטי בריסל עם שמן זית בתבנית אפייה מסגרת. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרוב ניצניםכרוב ניצנים
מלח ופלפלמלח ופלפל
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
3
צולים בתנור שחומם מראש במשך 25 דקות. מערבבים נבטי בריסל וממשיכים לאפות עד שהם רכים, כ -15 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
כרוב ניצניםכרוב ניצנים
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
4
מחממים מחבת על אש בינונית-גבוהה; מבשלים ומערבבים פרושוטו עד שהוא פריך, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
מסירים מהאש.
6
אפשר לנבטי בריסל לנוח 5 דקות. השחילו חצי נבט בריסל על קיסם, ואחריו כמה נתחי פרושוטו וחצי נבט נוסף. חזור על הפעולה עם שאר הנבטים והפרושוטו.
מרכיבים שתצטרך
כרוב ניצניםכרוב ניצנים
פרושוטופרושוטו
נבטיםנבטים
ציוד שתשתמש בו
קיסמיםקיסמים

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו ורדיצ ' יו הם הבחירות המובילות שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר.
רובי אדום במראה. הניחוחות אופייניים לזנים: אלגנטי, פירותי, פטל שחור, דובדבן, סגול, ותווים מינרלייםיבש, חם, רך למדי על החיך. טעים, טרי ומעט טאני בגימור אינטנסיבי וארוך.
רובי אדום במראה. הניחוחות אופייניים לזנים: אלגנטי, פירותי, פטל שחור, דובדבן, סגול, ותווים מינרלייםיבש, חם, רך למדי על החיך. טעים, טרי ומעט טאני בגימור אינטנסיבי וארוך.
Ruby red in appearance. The aromas are typical for the varietal: elegant, fruity, blackberry, cherry, violet, and mineral notesDry, warm, quite soft on the palate. Tasty, fresh, and slightly tannic with an intense, long finish.