כרוב-עגבניות פסטה לזרוק
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל כרוב עגבניות פסטה לזרוק. מנה אחת מכילה עד 10 גרם חלבון 23 גרם של שומן, וסך הכל 428 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם אתה צריך 3 שיני שום, פירורי לחם, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. מתכונים דומים: עגבניות פסטה לזרוק, עגבניות טריות פסטה לזרוק, ו עגבניות שומשום פסטה לזרוק.
הוראות
בקערה גדולה, לשלב את העגבניות, חומץ, בזיליקום ופטרוזיליה; להפריש. לבשל פסטה על פי הוראות החבילה, הוספת הכרוב במהלך 2 הדקות האחרונות.
בינתיים, במחבת, לטגן את פירורי הלחם, שקדים ושום בשמן וחמאה במשך 6 דקות או עד חום זהוב.
מסננים פסטה וכרוב; מניחים בקערה גדולה.
הוסף תערובות עגבניות ופירור; לזרוק.