קושימומחה
מוכן ב47 דק.
מנות47
ציון בריאות1
מגזין

פשטידת בשר חזיר עם גבינה וירקות

פשטידת בשר חזיר עם גבינה וירקות
מנה אחת מכילה 39 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 47 מנות. זמן הכנת המתכון כ 47 דקות. אם יש לך קרום עוגה מוכן לשימוש, בצל ירוק, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: מרק פשטידת עוף בסיר מיידי, כיסי פשטידת עוף, ו מרק פשטידת עוף תוצרת בית.

הוראות

1
מחממים תנור ל-400F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
שלב הראשון 5 מרכיבים. גבינת שמנת מיקרוגל מתפשטת בקערה ניתנת למיקרוגל על 1 דקות גבוהות. או עד נמס לחלוטין, ערבוב כל 15 שניות.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת שמנתממרח גבינת שמנת
ציוד שתשתמש בו
מיקרוגלמיקרוגל
קערהקערה
3
מוסיפים לתערובת החזיר; מערבבים היטב. כפית לתוך 4 (8-עוז.) ramekins.
מרכיבים שתצטרך
חםחם
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
4
פרוס עוגת קרום על משטח מקומח קלות; רול למעגל 12 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
קרום עוגהקרום עוגה
גלולגלול
5
חותכים ל 4 סיבובים עם חותך עוגיות 5 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
חותך עוגיותחותך עוגיות
6
חותכים עלים בערך 1/4 של הקישוטים עם חותך עוגיות קטן או סכין חדה; להשליך קישוטים הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
חותך עוגיותחותך עוגיות
סכיןסכין
7
מקציפים ביצה ומים במזלג עד מעורבב; מברשת על הקצוות העליונים של ramekins. למעלה עם סיבובים מאפה; לחץ בעדינות על הקצוות העליונים של ramekins לאטום. למעלה עם גזרי עלים; מברשת קלות עם ביצה לשטוף. תשליך את כל שאריות שטיפת הביצים.
מרכיבים שתצטרך
לגזור עוגיותלגזור עוגיות
מיםמים
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
8
מניחים ramekins על תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
9
חותכים חריצים בקרום לפרוק.
10
אופים 30 עד 32 דקות. או עד חום זהוב.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור