כרוב תוצרת של אמא
המתכון למוצרי הבית של אמא מוכן בערך 2 שעות ו 10 דקות והוא בהחלט מצוין ללא גלוטן וללא לקטוז ומתאים לאוהבי מזון דרומי. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה כ 8 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 99 קלוריות. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. אם יש לך הצעות הגשה: אורז, עצם צוואר חזיר, מלח ופלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו Collards תוצרת בית, שוקולד בריא ארנב באדי בוצי עשה עם עוגיות ארנב תוצרת אנני(ומסגיר!), ו חטיפי חמאת בוטנים וריבה של אמא (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים את הכרוב לחתיכות 1 עד 2 אינץ', לשטוף אותם במים חמים עד חמים לפחות 2 או 3 פעמים, ולאחר מכן להשאיר אותם במים חמים עד הצורך.
מניחים את כל הבשר בסיר גדול, 2/3 מלא במים, מכסים ואז מרתיחים 20 עד 30 דקות.
מסננים את המים וממלאים את הסיר; ואז מכסים ומרתיחים את הבשר שוב במשך כשעה 1.
מסננים את הכרוב; מוסיפים אותם לבשר מבושל ומניה, יחד עם הבצל, ומלח ופלפל, לפי הטעם. לבשל את כל סיר לעוד 30 עד 45 דקות. יש אנשים שאוהבים ירקות מבושלים פחות, אז הם לעיסים. ככל שאתה מבשל אותם, יותר רך הם מקבלים.
מגישים לבד, על אורז, שיבולת שועל או תפוחי אדמה, או כמנה צדדית.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
דרום עובד ממש טוב עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Chateau Ste. מישל ריזלינג. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 10 דולר.
![שאטו סטי. מישל ריזלינג]()
שאטו סטי. מישל ריזלינג
# 14 Wine Enthusiast Top 100 Best Buies of 2018chateau Ste. ריזלינג עמק קולומביה של מישל הוא תערובת של ריזלינג מכל רחבי עמק קולומביה של וושינגטון. המטרה שלהם היא לעצב מרענן, טעים, בינוני יבש ריזלינג וינטאג ' לאחר הבציר. היין מציע ניחוחות וטעמים פריכים עם מינרליים עדינים. זהו "riesling היומיום" שלהם כי הוא תענוג לשתות וקל להתאים עם מגוון רחב של מזונות.זוג עם פירות טריים, סרטן, גבינות מתונות, או עוף.