כרובית אלה פרמיגיאנה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל כרובית Alla Parmigianan. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 90 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך כרובית, פירורי לחם panko פלפל לימון, גבינת פרמזן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו כרובית alla Parmigiana, כרובית של Chiarello Alla Parmigiana, ו Melanzane alla Parmigiana - חציל parmigiana (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 218°. חמאה 10x8 אינץ סגלגל צלחת אפייה או צלחת בגודל שווה.
מביאים סיר גדול של מים מלוחים בנדיבות לרתיחה.
מוסיפים את הכרובית, ומרתיחים עד שהתרככו מעט אבל עדיין שומרים על קצת קריספיות, כ 3 דקות.
מסננים היטב, ולאחר מכן לחתוך אותם לאורכו כך הגבעולים הם על 1/4 אינץ ' עבה.
מסדרים את הפרוסות, חופפים אותם בחוזקה, בתבנית אפייה מוכנה. מתבלים במלח וכמה טוחנים של פלפל שחור; נקודה עם פרוסות דקות של החמאה.
מפזרים את פירורי הגבינה והלחם.
אופים חשופים עד משחימים קלות על גבי, כ -30 דקות.