כרובית ואופה ביצים בייקון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל כרובית וביצת בייקון לאפות. מנה זו מכילה סביב 11 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 226 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שמן זית, חמאה, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. נסו בייקון וביצה מקרוני וגבינה, לעטוף ארוחת בוקר קליפורניה (אבוקדו, ביצה, בייקון & יותר!), ו כרובית לאפות (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 350°f. spray 3 ליטר תבשיל עם ספריי בישול.
במחבת גדולה, מחממים חמאה ושמן על חום בינוני.
מוסיפים בצל; מבשלים 2 עד 3 דקות, ערבוב מדי פעם, עד רך.
מוסיפים כרובית 1/2 כפית מלח. מבשלים 2 עד 3 דקות, ערבוב מדי פעם, עד כרובית מתחיל חום. תערובת כפית לתוך תבשיל.
בקערה בינונית, להכות תערובת ביסקוויק, חלב, ביצים הנותרים 1/2 כפית מלח עם מקצף. מערבבים בבייקון ועירית. מילואים 2 כפות של הגבינה; מערבבים גבינה נותרת לתערובת ביצה.
יוצקים באופן שווה על תערובת כרובית.
מפזרים עם שמורות 2 כפות גבינה.
אופים חשפו 35 עד 45 דקות או עד סכין מוכנס במרכז יוצא נקי.