כרובית וקותלי חזיר מוקרמים
אם יש לכם בייקון, צלפים, כרובית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 54 דקות. מתכונים דומים: בייקון כרובית מוקרם, כרובית-בייקון מוקרם, ו כרובית-בייקון מוקרם.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מניחים מתלה תנור במרכז התנור. מחממים את התנור ל 350 מעלות F. חמאה 8 ידי תבשיל 8 אינץ'. תניח בצד.
בקערה של מעבד מזון, למזג את הלחם עד שהוא יוצר פירורים.
במחבת גדולה שאינה מקל, מחממים את החמאה על חום בינוני.
מוסיפים את פירורי הלחם ומבשלים, תוך ערבוב מתמיד עד שכל החמאה נספגת ופירורי הלחם קלויים, כ -1 עד 2 דקות.
בקערה בינונית, לטאטא יחד את הקרם והקמח.
מוסיף את צלפים, בייקון ו 1/2 כוס של Gruyere. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
להביא סיר בינוני של מים לרתיחה מעל חום גבוה.
מוסיפים את הכרובית ומבשלים 2 דקות.
מסננים את הכרובית וזורקים עם תערובת הקרם.
יוצקים את תערובת הכרובית לתוך צלחת אפייה מוכנה.
מפזרים את פירורי הלחם ונותרו 1/2 כוס גבינה.
טפטוף בשמן זית ואופים במשך 35 עד 40 דקות עד שהגבינה נמסה והחלק העליון הוא חום זהוב.