כרובית שמנת עם מרק ג'ינג'ר דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. ואינו מכיל גלוטן, מתכון pescatarian מגישה 6 . מנה אחת מכילה 175 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות זולה עבור סתיו. אם יש לך שמן זית, חצי וחצי, מקשטים: צדפה צרובה ים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . , שהוא מוצק. נסו מרק כרובית שמנת עם פירורי כרובית פרמזן, המרק של אחותי: קישואים מוקרמים ומרק כרובית, ו כרובית קארי ומרק ג'ינג'ר (מתכונים דומים).
הוראות
1
שמן חום מעל חום בינוני-גבוה במחבת גדולה ועמוקה עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים כרובית, ואז בצל; מטגנים, מערבבים מעט מאוד בהתחלה, ואז לעתים קרובות יותר, עד שהירקות מתחילים להפוך לחום זהוב, 7 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמים
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3
להפחית את החום לנמוך ולהוסיף חמאה, סוכר ושום; להמשיך לבשל עד שכל הירקות הם צבע קרמל ספוטי עשיר, על 10 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
צבע קרמל
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שום גויה®
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
4
מוסיפים ג ' ינג ' ר, כורכום, זעפרן ופלפל קאיין; ממשיכים לטגן עד ריחני, 30 שניות עד 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 ג'לפנו טרי שלם
כורכום
זעפרן
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
5
מוסיפים מרק; מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. להפחית את החום נמוך ומבשלים, מכוסה חלקית, עד כרובית הוא במכרז, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמים
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
6
באמצעות בלנדר טבילה או בלנדר מסורתי, מחית עד חלקה מאוד, 30 שניות עד 1 דקה. (אם משתמשים בבלנדר מסורתי, לפרוק אותו או על ידי הסרת מרכז הקופץ של המכסה או על ידי הרמת קצה אחד של המכסה. עטוף את מיכל הבלנדר במגבת מטבח. כדי "לנקות" את המכל, יוצקים קצת חצי, להתמזג בקצרה, ולאחר מכן להוסיף למרק.)
מרכיבים שתצטרך
פחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקים
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילה
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
7
חזור למחבת( או סיר מרק); להוסיף מספיק חצי וחצי כך התערובת היא souplike, עדיין עבה מספיק כדי לצוף לקשט. לטעום, ולהוסיף מלח ופלפל במידת הצורך.