כרובית שמנת עם מרק ג'ינג'ר דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. ואינו מכיל גלוטן, מתכון pescatarian מגישה 6 . מנה אחת מכילה 175 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות זולה עבור סתיו. אם יש לך שמן זית, חצי וחצי, מקשטים: צדפה צרובה ים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . , שהוא מוצק. נסו מרק כרובית שמנת עם פירורי כרובית פרמזן, המרק של אחותי: קישואים מוקרמים ומרק כרובית, ו כרובית קארי ומרק ג'ינג'ר (מתכונים דומים).
הוראות
1
שמן חום מעל חום בינוני-גבוה במחבת גדולה ועמוקה עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
זיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
2
מוסיפים כרובית, ואז בצל; מטגנים, מערבבים מעט מאוד בהתחלה, ואז לעתים קרובות יותר, עד שהירקות מתחילים להפוך לחום זהוב, 7 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמים
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
הודו מבושל פרוס דק, מגורר
3
להפחית את החום לנמוך ולהוסיף חמאה, סוכר ושום; להמשיך לבשל עד שכל הירקות הם צבע קרמל ספוטי עשיר, על 10 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
צבע קרמל
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
4
מוסיפים ג ' ינג ' ר, כורכום, זעפרן ופלפל קאיין; ממשיכים לטגן עד ריחני, 30 שניות עד 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 ג'לפנו טרי שלם
כורכום
זעפרן
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
5
מוסיפים מרק; מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. להפחית את החום נמוך ומבשלים, מכוסה חלקית, עד כרובית הוא במכרז, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמים
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
6
באמצעות בלנדר טבילה או בלנדר מסורתי, מחית עד חלקה מאוד, 30 שניות עד 1 דקה. (אם משתמשים בבלנדר מסורתי, לפרוק אותו או על ידי הסרת מרכז הקופץ של המכסה או על ידי הרמת קצה אחד של המכסה. עטוף את מיכל הבלנדר במגבת מטבח. כדי "לנקות" את המכל, יוצקים קצת חצי, להתמזג בקצרה, ולאחר מכן להוסיף למרק.)
מרכיבים שתצטרך
פחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקים
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילה
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
7
חזור למחבת( או סיר מרק); להוסיף מספיק חצי וחצי כך התערובת היא souplike, עדיין עבה מספיק כדי לצוף לקשט. לטעום, ולהוסיף מלח ופלפל במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
8
מחממים דרך, מצקת לתוך קערות, מקשטים ומגישים.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה