כריך ביצה פתוח
כריך ביצה פתוח יכול להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. והוא יספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה 156 קלוריות, 6 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. לך לחנות ותביא חומץ יין לבן, נקניק כפרי, עגבניות שזיף, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. נסו כריך תאנה פתוח, כריך ארוחת בוקר עם פנים פתוחות, ו כריך ביצה ואבוקדו פתוח פנים (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית, לטאטא יחד חומץ, מיונז, חרדל,2 כפות שמן, ופלפל עד emulsified. תניח בצד.
במחבת ברזל יצוק גדול, חום 1 כף שמן על חום בינוני גבוה עד שהוא מתחיל להבהב. מבשלים בשר חזיר עד חום זהוב קל (על 1 דקה לכל צד).
הסר לצלחת מרופדת במגבות נייר. מילואים שמן במחבת. מבשלים את העגבניות עד חום זהוב קל ופשוט התחמם (כ -30 שניות לכל צד). באמצעות מגבת נייר, למחוק מחבת ולשמור אותו.
מחממים מחבת גריל על חום גבוה. גריל את הצד לחתוך לחם עד חום זהוב קלות (כ -30 שניות). הפוך וגריל במשך 20 שניות יותר.
בעוד טוסט לחם, מחבת שמורות חום מעל חום בינוני ולהוסיף 1 כף שמן. בזהירות לפצח את הביצים לתוך המחבת, מתבלים עם פלפל, ומבשלים עד הלבנים הם המשרד לחלוטין (כ 2 דקות). בזהירות להעיף ביצים מעל ומבשלים 30 שניות יותר.
כדי לשרת, לחלק בשר חזיר (1/2 פרוסה לכריך)ועגבניות בין פרוסות לחם.
להוסיף frise לרוטב שמורות ולזרוק למעיל. מעל כל כריך עם ביצה מטוגנת וסלט צ ' יפס.