קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות6
ציון בריאות26
מגזין

כריך המבורגר Bifteki

כריך המבורגר Bifteki
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל כריך המבורגר Bifteki. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 769 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 44 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו-2 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך חומץ יין, ל 3 עגבניות, גבינת פטה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. נסו בורגר קלאב: עטור פרסים Logan County Burger Patty Melt, מתכון המבורגר בקר (אלביס בורגר עם סלט & Gherkin), ו המבורגר טורף Surf N ' (המבורגר בגריל עם לובסטר ובייקון) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את המלפפון לתוך מסננת או מסננת מעל קערה וללחוץ עם הידיים מלפפון מגורר לשחרר את הנוזל. כאשר הנוזל מגיע לטפטוף איטי, להגדיר את המסננת לקערה ולהגדיר את הקערה במקרר להמשיך לטפטף לאט במשך 30 דקות. ודא התחתון של המסננת לא לגעת בקערה. (המטרה של מאמץ את המלפפון חשוב לשמור על עקביות עבה של רוטב צציקי. אתה יכול גם להשליך את מלפפון נוזלי או להזמין אותו לעשות משקה מים מלפפון מרענן.)
מרכיבים שתצטרך
צזיקיצזיקי
מלפפוןמלפפון
שתהשתה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
מסננתמסננת
קערהקערה
2
רוקן את היוגורט לקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
יוגורטיוגורט
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מוסיפים את המלפפון המתוח יחד עם השום, שמיר, חומץ ושמן לקערה ומערבבים בעדינות עם מקציף. כאשר כל המרכיבים מופצים באופן שווה, רוטב הצזיקי שלך מוכן. מתבלים במלח ופלפל, אם משתמשים. (רוטב ניתן להכין יום מראש בקירור.)
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
צזיקיצזיקי
מלפפוןמלפפון
חומץחומץ
שוםשום
רוטברוטב
שמירשמיר
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
4
עבור bifteki: בקערה בינונית, מוסיפים את בשר בקר טחון, בצל אדום ועלי נענע. עם הידיים, לעבוד בכל החומרים עד שהכל מופץ באופן שווה. לאחר מכן מוסיפים את הגבינה המתפוררת ומערבבים, נזהרים לא לעבד את התערובת. אתה רוצה שהגבינה תישאר עבה יחסית. טופס לתוך כיכר לחתוך 6 חתיכות שוות, על 5 אונקיות כל אחד. טופס כל חתיכה לתוך כדורי בשר בצורת אליפסה ולאחר מכן לטפוח כדי ליצור בצורת אליפסה פאטי. (קציצות ניתן להכין יום מראש ומקורר.)
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
בשר טחוןבשר טחון
מנטהמנטה
בצל אדוםבצל אדום
כדורי בשרכדורי בשר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
עבור הכריך: לבשל כל פטי על גריל פחם חם או broiler במשך 2 עד 3 דקות בכל צד עד הטמפרטורה הרצויה הוא הגיע. (אני אוהב את זה מבושל בינוני פטי, בניגוד להמבורגרים שלי שאני מעדיף בצד הנדיר.)
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשהלחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
גרילגריל
6
טוסט קל בגטים על הגריל,אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
בגטבגט
טוסטטוסט
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
7
הסר מהחום ולאחר מכן להפיץ 1 כף רוטב tzatziki על המחצית העליונה של כל פיסת בגט. כאשר הקציצות מוכנות, להסיר מן החום לחתוך על הטיה ל 3 חלקים שווים.
מרכיבים שתצטרך
צזיקיצזיקי
בגטבגט
מורחיםמורחים
8
מורחים את חתיכות לחתוך על המחצית התחתונה של באגט קלוי. למעלה הקציצה עם עגבניות פרוסות בצל אדום פרוס.
מרכיבים שתצטרך
בצל אדוםבצל אדום
בגטבגט
עגבנייהעגבנייה
מורחיםמורחים
9
מפזרים קצת מלח ופלפל ופפריקה מעושנת ספרדית, אם משתמשים. לחץ על שני הצדדים של באגט יחד וליהנות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
פפריקה מעושנתפפריקה מעושנת
בגטבגט