קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 55 דק.
מנות8
ציון בריאות10
מגזין

כריך הסטייק של היורה.

כריך הסטייק של היורה.
כריך הסטייק של היורה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 327 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 23 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. אם יש לך מלח, שאלוט, פטריות כפתור, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . נסו כריך הודו, בייקון וברוקולי בסגנון רב יורה, כריך קלוי בסגנון יורה ירקות וגבינה עיזים, ו כריך בסגנון יורה ברווז צלוי עם גזר כבוש, דייקון, מלפפון, ורוטב הויסין (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים שמן זית ו 1/2 כף חמאה במחבת גדולה על חום גבוה; פטריות מטוגנות עם קמצוץ של מלח בשמן וחמאה עד פטריות לשחרר את הנוזל שלהם ואת הנוזל מתאדה, 8 עד 10 דקות. הפוך באר במרכז הפטריות ולהמיס הנותרים 1/2 חמאה כף.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
שמן זיתשמן זית
חמאהחמאה
מלחמלח
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
סאטו שאלוט בחמאה חמה עד שקוף, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שאלותשאלות
חמאהחמאה
3
מערבבים שאלוט לתוך פטריות וממשיכים לבשל, תוך ערבוב מתמיד, עד פטריות השחמה.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
שאלותשאלות
4
יוצקים ברנדי לתוך פטריות; לטגן עד אלכוהול מבשל את, 1 עד 2 דקות יותר. כבה חום ועונה עם פלפל קאיין, מלח ופלפל שחור. מניחים את תערובת הפטרייה בצד כדי להתקרר לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
פלפל קאייןפלפל קאיין
פלפל שחורפלפל שחור
פטריותפטריות
אלכוהולאלכוהול
ברנדיברנדי
מלחמלח
5
מערבבים חרדל דיז ' ון, חזרת ומיונז עד חלקה בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
חרדל דיז ' וןחרדל דיז ' ון
חזרתחזרת
מיונזמיונז
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
חותכים את 25% העליון של כיכר הלחם כדי להפוך את המכסה ולהניח את המכסה בצד.
מרכיבים שתצטרך
כיכר לחםכיכר לחם
7
הסר את הלחם הפנימי מהכיכר כדי ליצור קערת לחם גדולה עם צדדים עבים 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
קערות לחםקערות לחם
לחםלחם
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
8
מורחים רוטב חרדל דיז ' ון על הפנים כולו של קערת לחם מתחת למכסה.
מרכיבים שתצטרך
חרדל דיז ' וןחרדל דיז ' ון
קערות לחםקערות לחם
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
9
Pound כל סטייק על משטח עבודה בערך באותו קוטר כמו החלק הפנימי של קערת הלחם, באמצעות פטיש בשר. סטייקים העונה בנדיבות משני הצדדים עם מלח ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
קערות לחםקערות לחם
סטייק.סטייק.
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
מרכך בשרמרכך בשר
קערהקערה
10
מחממים שמן צמחי במחבת גדולה מעל חום גבוה עד שהשמן כמעט מעשן. Sear סטייקים במחבת החמה רק עד השחמה ופנים היא מידת doneness הרצוי שלך, על 2 דקות לכל צד עבור בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
סטייק.סטייק.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
11
הסר סטייקים לצלחת, משאיר טפטוף מחבת.
מרכיבים שתצטרך
סטייק.סטייק.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
12
יוצקים מים למחבת וממיסים את החתיכות השחומות של מזון ומיצי סטייק למים. מביאים לרתיחה ומבשלים עד טיפות מופחתים על 2 כפות, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטייק.סטייק.
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
13
יוצקים טיפות מחבת לתוך פטריות.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
14
מניחים סטייק שחום לתוך החלק התחתון של קערת הלחם.
מרכיבים שתצטרך
קערות לחםקערות לחם
סטייק.סטייק.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
15
מורחים מילוי פטריות על הסטייק, אורזים אותו היטב.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
מורחיםמורחים
סטייק.סטייק.
16
מניחים פרוסות של פטה מעל מילוי פטריות אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
פטהפטה
17
מניחים את הסטייק השני לתוך קערת לחם מעל הפטה; מניחים מכסה לחם על הקערה.
מרכיבים שתצטרך
קערות לחםקערות לחם
לחםלחם
סטייק.סטייק.
פטהפטה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
18
לעטוף את כיכר באופן רופף לעטוף פלסטיק ולאחר מכן רדיד אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
19
מניחים על מחבת סדין, מניחים מחבת סדין אחרת על גבי, ושוקלים את מחבת הסדין העליונה למטה עם סירים כבדים, פחיות מזון, או כל חפץ כבד ויציב.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
20
מניחים כריך למקרר ולחץ במשך 6 שעות לפחות (רצוי לילה).
21
פתח את כיכר הלחם וחתוך את הכריך לפלחי הגשה.
מרכיבים שתצטרך
כיכר לחםכיכר לחם

מרכיבים

2(חוֹרֶף)2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)חמאה, מחולקתחמאה, מחולקת680אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פטריות כפתור, קצוץ דקפטריות כפתור, קצוץ דק1צביטהפלפל קאיין, או לפי הטעםפלפל קאיין, או לפי הטעם1(1 1/2) כיכר עגולה פאונד של לחם פריך(1 1/2) כיכר עגולה פאונד של לחם פריך3(חוֹרֶף)חרדל דיז'וןחרדל דיז'ון1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)חזרת חמה במיוחד מוכנה, או לטעוםחזרת חמה במיוחד מוכנה, או לטעום1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות907אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)סטייק בשר-עין סטייקים, גזוז היטבסטייק בשר-עין סטייקים, גזוז היטב8ריבס, קצוץ טרי או קפוא1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים8ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפל שחור טחון טרי לפי הטעםמלח ופלפל שחור טחון טרי לפי הטעם1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשאלוט טחוןשאלוט טחון1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא פלורה ספרינגס נאפה עמק מרלו. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 18 דולר.
פלורה ספרינגס עמק נאפה מרלו
פלורה ספרינגס עמק נאפה מרלו
מתפוצץ עם דובדבן שחור גדול, גרגרי ערער וטעמי ליקריץ שחורים, מקל לתוך הערות של הל, קינמון, וקרם וניל עדין. יש מינרליות גרניט מסקרן ליין יחד עם פרופיל אלון קלוי, מתוק בגימור. זהו יין עצמאי נפלא, אבל ניתן לזווג עם מגוון רחב של מנות. זה אישיות חזקה לעשות את זה התאמה טובה כמעט לכל דבר קברנה יהיה לזווג עם, צלחת סטייק האהובה למשל, עדיין מבנה הטאנין של היין הוא רך מספיק כדי להתאים עם פרמזן חצילים או צלחת העוף האהובה עליך.