כריך הסטייק של היורה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 327 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 23 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. אם יש לך מלח, שאלוט, פטריות כפתור, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . נסו כריך הודו, בייקון וברוקולי בסגנון רב יורה, כריך קלוי בסגנון יורה ירקות וגבינה עיזים, ו כריך בסגנון יורה ברווז צלוי עם גזר כבוש, דייקון, מלפפון, ורוטב הויסין (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים שמן זית ו 1/2 כף חמאה במחבת גדולה על חום גבוה; פטריות מטוגנות עם קמצוץ של מלח בשמן וחמאה עד פטריות לשחרר את הנוזל שלהם ואת הנוזל מתאדה, 8 עד 10 דקות. הפוך באר במרכז הפטריות ולהמיס הנותרים 1/2 חמאה כף.
מרכיבים שתצטרך
פטריות
שמן זית
חמאה
מלח
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
סאטו שאלוט בחמאה חמה עד שקוף, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שאלות
חמאה
3
מערבבים שאלוט לתוך פטריות וממשיכים לבשל, תוך ערבוב מתמיד, עד פטריות השחמה.
מרכיבים שתצטרך
פטריות
שאלות
4
יוצקים ברנדי לתוך פטריות; לטגן עד אלכוהול מבשל את, 1 עד 2 דקות יותר. כבה חום ועונה עם פלפל קאיין, מלח ופלפל שחור. מניחים את תערובת הפטרייה בצד כדי להתקרר לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
פלפל קאיין
פלפל שחור
פטריות
אלכוהול
ברנדי
מלח
5
מערבבים חרדל דיז ' ון, חזרת ומיונז עד חלקה בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
חרדל דיז ' ון
חזרת
מיונז
ציוד שתשתמש בו
קערה
6
חותכים את 25% העליון של כיכר הלחם כדי להפוך את המכסה ולהניח את המכסה בצד.
מרכיבים שתצטרך
כיכר לחם
7
הסר את הלחם הפנימי מהכיכר כדי ליצור קערת לחם גדולה עם צדדים עבים 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
קערות לחם
לחם
ציוד שתשתמש בו
קערה
8
מורחים רוטב חרדל דיז ' ון על הפנים כולו של קערת לחם מתחת למכסה.
מרכיבים שתצטרך
חרדל דיז ' ון
קערות לחם
רוטב
ציוד שתשתמש בו
קערה
9
Pound כל סטייק על משטח עבודה בערך באותו קוטר כמו החלק הפנימי של קערת הלחם, באמצעות פטיש בשר. סטייקים העונה בנדיבות משני הצדדים עם מלח ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
קערות לחם
סטייק.
בשר
ציוד שתשתמש בו
מרכך בשר
קערה
10
מחממים שמן צמחי במחבת גדולה מעל חום גבוה עד שהשמן כמעט מעשן. Sear סטייקים במחבת החמה רק עד השחמה ופנים היא מידת doneness הרצוי שלך, על 2 דקות לכל צד עבור בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
סטייק.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
11
הסר סטייקים לצלחת, משאיר טפטוף מחבת.
מרכיבים שתצטרך
סטייק.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
12
יוצקים מים למחבת וממיסים את החתיכות השחומות של מזון ומיצי סטייק למים. מביאים לרתיחה ומבשלים עד טיפות מופחתים על 2 כפות, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטייק.
מים
ציוד שתשתמש בו
מחבת
13
יוצקים טיפות מחבת לתוך פטריות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות
ציוד שתשתמש בו
מחבת
14
מניחים סטייק שחום לתוך החלק התחתון של קערת הלחם.
מרכיבים שתצטרך
קערות לחם
סטייק.
ציוד שתשתמש בו
קערה
15
מורחים מילוי פטריות על הסטייק, אורזים אותו היטב.
מרכיבים שתצטרך
פטריות
מורחים
סטייק.
16
מניחים פרוסות של פטה מעל מילוי פטריות אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
פטריות
פטה
17
מניחים את הסטייק השני לתוך קערת לחם מעל הפטה; מניחים מכסה לחם על הקערה.
מרכיבים שתצטרך
קערות לחם
לחם
סטייק.
פטה
ציוד שתשתמש בו
קערה
18
לעטוף את כיכר באופן רופף לעטוף פלסטיק ולאחר מכן רדיד אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
עוטף
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניום
עטיפת פלסטיק
19
מניחים על מחבת סדין, מניחים מחבת סדין אחרת על גבי, ושוקלים את מחבת הסדין העליונה למטה עם סירים כבדים, פחיות מזון, או כל חפץ כבד ויציב.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
20
מניחים כריך למקרר ולחץ במשך 6 שעות לפחות (רצוי לילה).
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא פלורה ספרינגס נאפה עמק מרלו. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 18 דולר.