קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות6
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

כריך חצילים בשבילי והבלוג שלי

כריך חצילים בשבילי והבלוג שלי
כריך חצילים בשבילי והבלוג שלי דורש על 20 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 433 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 36 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו ביצים, גבינת פטה, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הוא מובא אליך על ידי SippitySup. מתכונים דומים: עוד מאותו הדבר: ברוסקטה חצילים טריקולור-בלוג בישול-Kitchenist, איך התחלתי בלוג אוכל ועדשים מצופות ועוגת חצילים (עם מחית תפוחי אדמה וכרובית), ו טבעוני: כריך חצילים מטוגן עם מיונז חצילים.

הוראות

1
חותכים את שני הקצוות את החצילים וזורקים אותם.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
2
חותכים את החצילים הנותרים לתוך 8 פרוסות כ ½ אינץ עבה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
3
מחממים כמחצית משמן הזית במחבת ברזל כבדה או יצוקה גדולה מעל חום בינוני עד שהנפט מנצנץ וכמעט מעשנים. מטגנים את פרוסות החצילים ב 2 קבוצות עד להשחמה יפה משני הצדדים והתרככו במקצת. אל תבשל אותם עד שהם רכים עם זאת.
מרכיבים שתצטרך
כוס גבינת מחרוזת פרוסה דקכוס גבינת מחרוזת פרוסה דק
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
4
מסננים את פרוסות השחמה על צלחת מרופדת מגבת נייר. בזהירות להוסיף את השמן שנותר למחבת. צריך להיות כתם שמן קטן 1/8 אינץ ' במחבת. אם לא להוסיף קצת יותר לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
5
מקום על ¼ של גבינת פטה מתפוררת על כל אחד מ 4 פרוסות חצילים משחימים, ולאחר מכן העליון אותם בסגנון כריך עם הפרוסות הנותרות. להתאים אותם מבחינת גודל כמו גם אפשרי.עובד אחד בכל פעם, לטבול כל כריך חצילים בביצה המוכה, ואז לצפות אותם עם panko; להפריש.לאחר השמן חם שוב, חום בעדינות את הכריכים בשמן החם משני הצדדים; על 2 עד 3 דקות לכל צד. תן לכל כריך קמצוץ מלח ואז לנקז אותם על צלחת מרופדת מגבת נייר כמה רגעים. ברגע שהם התקררו מספיק כדי לטפל בהם (אבל הם עדיין חמים) בזהירות לעטוף אותם בשרוולי קלף. זה יעשה אותם קל יותר לאכול, כמו חצילים מטוגנים יכול להיות רך למדי.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
סלט מעורב עלים, שטוף ויבשסלט מעורב עלים, שטוף ויבש
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
6
מגישים באופן מיידי.כמו זה: כמו טעינה...