כריך מונטה כריסטו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל מונטה כריסטו כריך. מנה אחת מכילה עד 49 גרם חלבון 78 גרם של שומן, וסך הכל 1201 קלוריות. המתכון הזה מכסה %45 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 1 מנות. גשו לסופר וקנו חמאה, חלב, לחם ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-27 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 43 דקות. נסו Bennigan ' S Monte Cristo Sandwich-הפוך את הכריך המפורסם הזה בבית, כריך מונטה כריסטו, ו כריך מונטה כריסטו (מתכונים דומים).
הוראות
על משטח עבודה, להוציא 2 פרוסות לחם להפיץ עם מיונז. למעלה כל פרוסה עם פרוסת 1 של גודה ו 1 פרוסת טורקיה כל אחד.
שים את פרוסת הלחם השלישית על ערימה אחת, ותהפוך את הערימה הנותרת למעלה, בצד גבינה למטה, כדי להכין כריך משולש.
באמצעות סכין, לחתוך את הקרום את הכריך (זה עוזר לצבוט ולאטום את הקצוות). לעטוף את הכריך בחוזקה עם פלסטיק לעטוף במקרר לפחות 30 דקות ועד 6 שעות. (עוטף את הכריך בניילון נצמד, compactes זה, ומונע את הבלילה ביצה מחלחל פנימה)
מערבבים את הביצים והחלב בקערה.
מחממים את השמן והחמאה במחבת מעל חום בינוני גבוה. פתח את הכריך וטבול אותו בבלילת הביצה, כדי לצפות באופן שווה. בעדינות למקם אותו במחבת, ומטגנים, הופך פעם אחת, עד חום זהוב וחם, על 5 דקות בסך הכל.
חותכים את מונטה כריסטו ב 1/2, להעביר אותו למקום, ומקשטים עם תות וכתום. כפית קצת ריבה על כל 1/2 ומגישים מיד.