כריך נקניק ופלפל מעושן של פט הוא חלב חינם מנה עיקרית. מנה אחת מכילה עד 21 גרם חלבון 36 גרם של שומן, וסך הכל 682 קלוריות. מתאים ל-4 מנות. אם יש לך פלפל, רסק עגבניות, בצל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. , שהוא מוצק. נסו נקניק מעושן פלפל & פטריות לעטוף, פיצת נקניק ופלפל מעושנים בגריל, ו כריך נקניק איטלקי קלוי, פלפל ופטריות (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
מחממים את שמן הזית במחבת ברזל יצוקה גדולה או בתנור הולנדי על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדי
מחבת
3
מוסיף את הנקניקיות וחום מכל הצדדים, על 7 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
נקניק
4
הסר ממחבת ושמורה.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
מוסיפים בצל ופלפלים למחבת ולטגן עד חום רך וזהוב, כ 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפלים
בצל
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
מוסיפים את השום ואת הטחון עד ריחני. מערבבים את רסק העגבניות, הבירה ורוטב ברביקיו. מבשלים כמה דקות, ואז מוסיפים את הנקניקיות בחזרה למחבת. להפחית את החום ומבשלים עד הרוטב הוא נחמד ועבה, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רסק עגבניות
רוטב ברביקיו
נקניק
שום
רוטב
בירה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
7
פורסים את הלחם פתוח, לשים על מגש הסדין, וטוסט בתנור בעוד הנקניק הוא רותח.