קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות19
מגזין

כריך נקניק ופלפל מעושן של פט

כריך נקניק ופלפל מעושן של פט
כריך נקניק ופלפל מעושן של פט הוא חלב חינם מנה עיקרית. מנה אחת מכילה עד 21 גרם חלבון 36 גרם של שומן, וסך הכל 682 קלוריות. מתאים ל-4 מנות. אם יש לך פלפל, רסק עגבניות, בצל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. , שהוא מוצק. נסו נקניק מעושן פלפל & פטריות לעטוף, פיצת נקניק ופלפל מעושנים בגריל, ו כריך נקניק איטלקי קלוי, פלפל ופטריות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מחממים את שמן הזית במחבת ברזל יצוקה גדולה או בתנור הולנדי על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדיתנור הולנדי
מחבתמחבת
3
מוסיף את הנקניקיות וחום מכל הצדדים, על 7 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
נקניקנקניק
4
הסר ממחבת ושמורה.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
מוסיפים בצל ופלפלים למחבת ולטגן עד חום רך וזהוב, כ 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפליםפלפלים
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
מוסיפים את השום ואת הטחון עד ריחני. מערבבים את רסק העגבניות, הבירה ורוטב ברביקיו. מבשלים כמה דקות, ואז מוסיפים את הנקניקיות בחזרה למחבת. להפחית את החום ומבשלים עד הרוטב הוא נחמד ועבה, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רסק עגבניותרסק עגבניות
רוטב ברביקיורוטב ברביקיו
נקניקנקניק
שוםשום
רוטברוטב
בירהבירה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
פורסים את הלחם פתוח, לשים על מגש הסדין, וטוסט בתנור בעוד הנקניק הוא רותח.
מרכיבים שתצטרך
נקניקנקניק
לחםלחם
טוסטטוסט
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
מוציאים את הלחם מהתנור וממלאים בנקניקיות ופלפלים.
מרכיבים שתצטרך
נקניקנקניק
פלפליםפלפלים
לחםלחם
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
9
העברה להגשת כלים ומגישים.