כריך נקניק פולני בסגנון רחוב מקסוול
כריך נקניק פולני בסגנון מקסוול סנט הוא חלב חינם ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 202 קלוריות. 5 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לך נקניק קילבסה פולני, בצל, שמן צמחי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. וזה נהדר. נסו כריך נקניק פולני בסגנון רחוב מקסוול, סנדוויצ'ים עם נקניקיות ברחוב מקסוול, ו הכריך של היום: "הפולני אקספרס "(תוצרת בית) (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 175 מעלות F.
מחממים את השמן על חום בינוני במחבת כבדה.
מוסיפים את הנקניקיות ומבשלים בכל צד, ללא הפרעה, עד חום זהוב, כ 5 דקות בצד. הגדר על צלחת אפייה בתנור כדי להתחמם.
לאותו מחבת, מוסיפים את הבצל ומערבבים לשלב עם השמן. מתבלים את הבצל במלח ופלפל ומבשלים על אש בינונית-נמוכה, ללא הפרעה, עד שתחתית הבצל מתחילה לקרמל, כ -10 דקות. מערבבים רק פעם אחת ומבשלים עוד 25 דקות, ללא הפרעה. לאחר הבצלים הם זהב ורך, להפריש.
מניחים נקניק על לחמניה, מורחים חרדל צהוב טוב, למעלה עם כמות בשפע של בצל מקורמל ו 2 או 3 פלפלים ספורט. לעטוף את הכריך בנייר מעדנייה, נייר קלף או נייר כסף.
בואו לשבת במשך 5 דקות כדי לקבל את כל טוב מאודה. לאכול בעמידה עם רק שתי מפיות פופ ענק.