כריך סטייק גבינה כחולה עם העבודות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה משמש 6. מנה אחת מכילה 821 קלוריות, 59 גרם חלבון, ו 43 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 37% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-5 היו אומרים שהוא הגיע למקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה ו 30 דקות. גשו לסופר וקנו פלפל, שום, שום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש בשמנת החמוצה תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם פאי תפוחים שמנת חמוצה כמו קינוח. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 80%. ציון זה הוא סופר. נסו טבעות בצל, ארוגולה וכריך סטייק גבינה כחולה, כריך סטייק שחור וכחול, ו את עובד סטייק בורגר עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מערבבים את הווסטרשייר, שמן הזית, הרוטב החם ו -5 שיני השום הקצוץ בתבנית אפייה גדולה מזכוכית.
מרכיבים שתצטרך
12 עד 16 לחמניות סנדוויץ'
שרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובש
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
1 תפוז, גרידה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפיית זכוכית
3
מוסיפים את הסטייק ומסתובבים, הופכים עד לציפוי אחיד. מרינדים בטמפרטורת החדר למשך 15 עד 30 דקות, או מכסים ומכניסים למקרר עד 4 שעות, והופכים את הסטייק פעם או פעמיים.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
4
בינתיים מחממים מחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה, מוסיפים את שמן הזית וכאשר מנצנצים מוסיפים את הבצל. מבשלים תוך ערבוב מדי פעם; עד שהבצל שחום, כ -8 דקות, ואז מערבבים פנימה את השום, המלח, הטימין והרוטב החם, מבשלים עד שהבצל רך, כ -4 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
שרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובש
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות
2 כוסות שיני שום
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
מוסיפים את המרק ומגרדים את כל החלקים השחומים מתחתית התבנית. מבשלים עד שכל מרק העוף נעלם, ואז מתבלים בפלפל. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
8 (U-12) שרימפס
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6
מחממים גריל חיצוני או מחבת גריל בחום בינוני עד בינוני-גבוה.
ציוד שתשתמש בו
כרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחד
ערמוני מים, משולבים
7
מוציאים את הסטייק מהמרינדה ומתבלים בצד 1 במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
תלת עצות, גזוז
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
8
מניחים את הצד המתובל של הבשר על הגריל. מבשלים את הסטייק ללא הפרעה במשך 5 דקות. ואז סובב את הבשר כ - 90 מעלות (אל תהפוך אותו) על הגריל כדי להבהיר סימני צלב ולצלות עוד 2 דקות. מתבלים את הצד השני של הסטייק במלח ופלפל והופכים. המשך לצלות עד שמד חום לקריאה מיידית רושם 140 מעלות צלזיוס למשך בינוני, בערך 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
ערמוני מים, משולבים
9
מעבירים לקרש חיתוך למנוחה של 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
10
בינתיים מועכים את הגבינה הכחולה בקערה עם המיונז או השמנת החמוצה, גרידת הלימון והפלפל, לפי הטעם. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
ענבים אדומים, פרי כוכב פרוס ומגוון עשבי תיבול טריים, לא חובה
כסף ללא נעליים
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
8 (U-12) שרימפס
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
11
חותכים את הלחמניות לשניים אופקית ומברישים את החלק הפנימי בשמן זית. גריל עד חם בכל צד, על 1 דקה. משפשפים את הלחם הקלוי עם שן השום שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1 תפוז, גרידה
רכז לימונדה מופשר, מחולק
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
דראגי פנינה לבנות
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
12
פורסים דק את הבשר על פני התבואה ומרכיבים את הכריכים.
מרכיבים שתצטרך
אגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוף
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
13
מורחים כמה כפות מרוטב הגבינה הכחולה על כל כריך, ומעליהם מעט מהסטייק, הבצל, העגבניות הקלויות וגרגיר הנחלים.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
לא מגן מקומי
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
20 פרוסות זוקיני דקות
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
14
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.
15
מחממים את התנור ל 425 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
16
זורקים את העגבניות לקערה גדולה עם שמן הזית, הטימין, השום, המלח והפלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 תפוז, גרידה
2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
17
מעבירים לתבנית חתוכה כלפי מעלה וצולים עד שהם רכים ועסיסיים, כ -20 דקות.
פינו נואר, מרלו וקברנה סוביניון הם הבחירות המובילות שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, סטייקים רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים בהירים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגנון. פינו נואר האורגני של סטולץ עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
סטולץ אורגני פינו נואר
זה פינו מראה היטב עם צבע עשיר עמוק שלה ניחוח פרחוני עבור אורגני קולומביה ערוץ פינו נואר. הכל על מנת שהיין הזה יקבל בברכה שנים של יישון או ישתכר במקום.