קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות80
מגזין

כריך סטייק גבינה כחולה עם העבודות

כריך סטייק גבינה כחולה עם העבודות
כריך סטייק גבינה כחולה עם העבודות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה משמש 6. מנה אחת מכילה 821 קלוריות, 59 גרם חלבון, ו 43 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 37% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-5 היו אומרים שהוא הגיע למקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה ו 30 דקות. גשו לסופר וקנו פלפל, שום, שום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש בשמנת החמוצה תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם פאי תפוחים שמנת חמוצה כמו קינוח. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 80%. ציון זה הוא סופר. נסו טבעות בצל, ארוגולה וכריך סטייק גבינה כחולה, כריך סטייק שחור וכחול, ו את עובד סטייק בורגר עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מערבבים את הווסטרשייר, שמן הזית, הרוטב החם ו -5 שיני השום הקצוץ בתבנית אפייה גדולה מזכוכית.
מרכיבים שתצטרך
12 עד 16 לחמניות סנדוויץ'12 עד 16 לחמניות סנדוויץ'
שרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובששרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובש
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוףשמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפיית זכוכיתתבנית אפיית זכוכית
3
מוסיפים את הסטייק ומסתובבים, הופכים עד לציפוי אחיד. מרינדים בטמפרטורת החדר למשך 15 עד 30 דקות, או מכסים ומכניסים למקרר עד 4 שעות, והופכים את הסטייק פעם או פעמיים.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
4
בינתיים מחממים מחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה, מוסיפים את שמן הזית וכאשר מנצנצים מוסיפים את הבצל. מבשלים תוך ערבוב מדי פעם; עד שהבצל שחום, כ -8 דקות, ואז מערבבים פנימה את השום, המלח, הטימין והרוטב החם, מבשלים עד שהבצל רך, כ -4 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
שרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובששרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובש
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
מוסיפים את המרק ומגרדים את כל החלקים השחומים מתחתית התבנית. מבשלים עד שכל מרק העוף נעלם, ואז מתבלים בפלפל. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6
מחממים גריל חיצוני או מחבת גריל בחום בינוני עד בינוני-גבוה.
ציוד שתשתמש בו
כרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחדכרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחד
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
7
מוציאים את הסטייק מהמרינדה ומתבלים בצד 1 במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
8
מניחים את הצד המתובל של הבשר על הגריל. מבשלים את הסטייק ללא הפרעה במשך 5 דקות. ואז סובב את הבשר כ - 90 מעלות (אל תהפוך אותו) על הגריל כדי להבהיר סימני צלב ולצלות עוד 2 דקות. מתבלים את הצד השני של הסטייק במלח ופלפל והופכים. המשך לצלות עד שמד חום לקריאה מיידית רושם 140 מעלות צלזיוס למשך בינוני, בערך 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
9
מעבירים לקרש חיתוך למנוחה של 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
10
בינתיים מועכים את הגבינה הכחולה בקערה עם המיונז או השמנת החמוצה, גרידת הלימון והפלפל, לפי הטעם. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
ענבים אדומים, פרי כוכב פרוס ומגוון עשבי תיבול טריים, לא חובהענבים אדומים, פרי כוכב פרוס ומגוון עשבי תיבול טריים, לא חובה
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
11
חותכים את הלחמניות לשניים אופקית ומברישים את החלק הפנימי בשמן זית. גריל עד חם בכל צד, על 1 דקה. משפשפים את הלחם הקלוי עם שן השום שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוףשמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
12
פורסים דק את הבשר על פני התבואה ומרכיבים את הכריכים.
מרכיבים שתצטרך
אגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוףאגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוף
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
13
מורחים כמה כפות מרוטב הגבינה הכחולה על כל כריך, ומעליהם מעט מהסטייק, הבצל, העגבניות הקלויות וגרגיר הנחלים.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
לא מגן מקומילא מגן מקומי
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
14
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.
15
מחממים את התנור ל 425 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
16
זורקים את העגבניות לקערה גדולה עם שמן הזית, הטימין, השום, המלח והפלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
17
מעבירים לתבנית חתוכה כלפי מעלה וצולים עד שהם רכים ועסיסיים, כ -20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
18
מגישים.

מרכיבים

6ריבס, קצוץ טרי או קפואפלפל שחור טחון טריפלפל שחור טחון טרי1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאונקיות גבינה כחולה, מתפוררת (אודותאונקיות גבינה כחולה, מתפוררת (אודות1kgsסטייק צלע (אודותסטייק צלע (אודות11 קילו קישואים,עלי טימין טריים קצוציםעלי טימין טריים קצוצים3ציפורןשום, מרוסקשום, מרוסק4ציפורןשום, קצוץשום, קצוץ6ציפורן1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה6לחמניות כריך גיבורלחמניות כריך גיבור1(יכול להיות או להרחיק)שרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובששרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובש1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)שרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובששרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובש1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד2(יכול להיות או להרחיק)תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד6ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח כשרמלח כשר1לימון, מגורד דקלימון, מגורד דק1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמרק עוף משומר בנתרן נמוךמרק עוף משומר בנתרן נמוך596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמן זית כתית מעולה, בתוספת לחמניותשמן זית כתית מעולה, בתוספת לחמניות2(חוֹרֶף)שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה8עגבניות שזיף בשלות, חצוי לאורכועגבניות שזיף בשלות, חצוי לאורכו31 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרבצל אדום, פרוס בעובי 1/3 אינץבצל אדום, פרוס בעובי 1/3 אינץ2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמיונז או שמנת חמוצה, או שילובמיונז או שמנת חמוצה, או שילוב4עד 5 ענפי טימין טרייםעד 5 ענפי טימין טריים6ריבס, קצוץ טרי או קפואגרגיר הנחליםגרגיר הנחלים596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקרוטב ווסטרשייררוטב ווסטרשייר

יין מומלץ: פינו נואר, מרלו, קברנה סוביניון

פינו נואר, מרלו וקברנה סוביניון הם הבחירות המובילות שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, סטייקים רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים בהירים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגנון. פינו נואר האורגני של סטולץ עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
סטולץ אורגני פינו נואר
סטולץ אורגני פינו נואר
זה פינו מראה היטב עם צבע עשיר עמוק שלה ניחוח פרחוני עבור אורגני קולומביה ערוץ פינו נואר. הכל על מנת שהיין הזה יקבל בברכה שנים של יישון או ישתכר במקום.