כריך עוף צלוי עם סלסה טרייה
כריך עוף צלוי עם סלסה טרי עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת מתכון המנה העיקרית שלך. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 155 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 3g של שומן כל אחד. זה הוא מחיר סביר מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו עלי חסה, פלפל טחון, שן שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. מתכונים דומים: כריך עוף ברוטב סלסה של טום, סלסה מנגו-כריך עוף, ו סלסה ורדה משך כריך עוף.
הוראות
מניחים עוף בין 2 יריעות של פלסטיק כבד לעטוף, ו לשטח עד עובי 1/4 אינץ ' באמצעות פטיש בשר או מערוך.
מערבבים יחד שום הבא 4 מרכיבים. לשפשף תערובת על עוף.
מניחים בצלחת רדודה או שקית פלסטיק כבדה; כיסוי או חותם, וצינה 3 שעות.
מניחים עוף על מתלה מצופה בתרסיס בישול במחבת.
מטגן 5 1/2 אינץ ' מחום (עם דלת תנור חשמלית פתוחה חלקית) 5 דקות בכל צד או עד שנעשה.
מניחים עלי חסה על חצי פרוסות לחם; למעלה עם עוף. כפית 1/4 כוס סלסה טרי על כל חזה עוף; למעלה עם פרוסות לחם שנותרו.