כריך פיטסבורג
אם יש לך גבינת פרובולונה, סוכר, פלפל טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הסוכר הלבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. וזה טוב. מתכונים דומים: כריך פיטסבורג, כריך דבונשייר פיטסבורג מקורי!!, ו סלט פיטסבורג.
הוראות
הפוך את סלט הכרוב על ידי ערבוב יחד את הכרוב, 2 כפות של שמן צמחי, חומץ, סוכר, תיבול adobo, ופלפל שחור עד משולב היטב. מכסים ומקררים.
שמן חום בסיר עמוק או בסיר גדול ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
חותכים את תפוחי האדמה לצ 'יפס עבה 1/4 אינץ', ומטגנים עד שהם צפים והם חום זהוב, 4 עד 5 דקות. תניח את הצ ' יפס בצד.
מחממים תנור ל 225 מעלות F (110 מעלות C).
מניחים את הלחם על תבנית אפייה, וטוסט לחום בהיר בתנור שחומם מראש, 3 עד 5 דקות.
מניחים 1/4 של הפסטרמה על הנותרים 4 פרוסות לחם, העליון עם גבינת פרובולון. חזור לתנור עד שהפסטרמה חמה והגבינה מותכת, כ -5 דקות נוספות.
כדי להרכיב, מעל גבינה מותכת של כל כריך עם צ ' יפס, סלט כרוב, 2 פרוסות עגבניות, ואת החלקים העליונים של לחם.