כריך קורדון בלו עוף
כריך קורדון בלו עוף יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 22 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 350 קלוריות. גשו לסופר וקנו קמח, חלב, לחם ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הלחם הצרפתי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג לחם צרפתי כקינוח. 88 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מתכונים דומים: כריך עוף קורדון בלו, כריך קורדון בלו עוף, ו עוף קורדון בלו-ish כריך בגריל.
הוראות
מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C). קו גיליון אפייה עם רדיד אלומיניום כבד חובה.
מערבבים פירורי לחם ו 1 כפית חמאה מומסת בקערה קטנה.
ממיסים 2 כפות חמאה בסיר על אש בינונית. מבשלים ומערבבים חזיר ובצל בחמאה מומסת עד בצל הופך שקוף, על 5 דקות. מערבבים ב טימין ומבשלים 1 דקה.
מוסיפים קמח ומבשלים, תוך ערבוב מתמיד, עד שהקמח איבד את הריח הגולמי שלו, כ -3 דקות.
הסר מהחום ויוצקים ב 1/2 כוס בתוספת 1 כף חלב.
מניחים סיר חזרה על חום בינוני ומבשלים, ערבוב כל הזמן, עד הרוטב הוא עבה, 1 עד 2 דקות.
הסר סיר מחום ולהוסיף 1/2 כוס גרוייר גרוס, חרדל דיז ' ון, מלח, פלפל שחור, פלפל קאיין, ואגוז מוסקט. מערבבים לשלב.
מערבבים עוף וחמוצים חתוכים ברוטב גבינה.
מניחים פרוסות לחם קלוי על תבנית אפייה מוכנה.
מברשת צד אחד של כל פרוסת לחם עם 3/4 כפית חמאה מומסת. הפוך פרוסות מעל כל אחד עם 1/4 של רוטב הגבינה.
מפזרים 1 כף גבינת Gruyere מגורר מעל החלק העליון של כל כריך. למעלה עם תערובת פירורי לחם.
אופים כריכים בתנור שחומם מראש עד גבינה מבעבעת ותערובת עוף חם, 15 עד 20 דקות.