כריכי הודו עם רומות צלויות, מוצרלה טרייה, וארוגולה - אגוז פסטו
כריכי הודו עם רומה צלויה, מוצרלה טרייה ופסטו ארוגולה-אגוז עשויים להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 53 גרם חלבון 39 גרם של שומן, וסך הכל 823 קלוריות. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. גשו לסופר וקנו עלי ארוגולה, הודו, גבינת מוצרלה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה לחם בננה כקינוח. עם כפית ציון של 76% המנה הזאת די טובה. נסו סלט מוצרלה פארו & טרי עם פסטו אגוז ארוגולה, פלפל אדום קלוי וכריכי מוצרלה עם ארוגולה פסטו, ו המבורגרים הודו בגריל עם פסטו, ארוגולן ומוצרלה (מתכונים דומים).
הוראות
הגדר חצאי עגבניות לחתוך את הצד במחבת אפייה משומנת להתפשט על 1/2 כפית. פסטו על כל אחד.
אופים עד חצאי עגבניות הם השחמה על גבי מעט מצומק, על 1 1/2 שעות.
מורחים פסטו בנדיבות על 4 פרוסות לחם. למעלה עם טורקיה, עגבניות חמות, מוצרלה, עלי ארוגולה, ופרוסות לחם שנותרו.
מגישים עם פסטו הנותרים אם אתה רוצה.