כריך קציר טנדורי
כריך קציר טנדורי דורש סביב 30 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 7 גרם חלבון, 18 גרם שומן, ובסך הכל של 250 קלוריות. מתאים ל-3 ומחירו 89 סנט למנה מנות. אם יש לכם קייל, סיידר תפוחים, גבינת אסיאגו ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה הביא לך את כולםמתכונים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 47%. הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: כריך הודו קציר בוסתן, טנדורי אלוו או אלוו טיקה, איך להכין טנדורי אלוו, ו כריך אפונה שחור עיניים כריך לוביה כריך הודי.
הוראות
מבשלים את הבייקון במחבת גדולה ועמוקה על אש בינונית-גבוהה עד להשחמה אחידה, כ -10 דקות.
הסר את הבייקון לצלחת מרופדת במגבת נייר, תוך שמירה על הטפטופים במחבת; מנמיכים את האש לבינונית.
שלב את התפוח, הקייל, תיבול הטנדורי, פלפל הקאיין וסיידר התפוחים עם הטפטופים במחבת החמה.
מזלפים את השמן על תערובת התפוחים; מבשלים ומערבבים עד שהקייל מתחיל להתרכך, 5 עד 7 דקות.
מחלקים את תערובת הקייל בין החצאים התחתונים של גלילי ארוחת הערב. למעלה עם הבייקון וגבינת אסיאגו; לסיים את הכריכים על ידי ציפוי עם החצאים העליונים של הלחמניות.