כריכי ארגולה פסטו קפרזה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל כריכי ארוגולה פסטו קפרזה. מנה אחת מכילה 557 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 54 גרם שומן. מתאים ל-3 מנות. גשו לסופר וקנו ארוגולה קרועה, עלי נענע, מיונז ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב העגבניה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,כדורי פופקורן אדמוניים ורודים כקינוח. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 1 מעריצים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. נסו ארוגולה פסטו, כריכי ארוחת בוקר עם נקניק הודו וביצה, פלפל אדום קלוי וכריכי מוצרלה עם ארוגולה פסטו, ו ארוגולה קפרזה (מתכונים דומים).
הוראות
אופים לחם לפי הוראות הפחית. מגניב לגמרי.
בינתיים, במעבד מזון או בבלנדר, מניחים ארוגולה, בזיליקום, מנטה, שום, גבינת פרמזן, צנוברים ושמן. כיסוי; להתמזג עד מחית.
בקערה קטנה, מערבבים יחד מיונז וקליפת לימון.
חותכים את הלחם לאורך המרכז.
מורחים תערובת ארוגולה (פסטו) על המחצית התחתונה של הלחם; מורחים תערובת מיונז במחצית העליונה. חצי תחתון עליון עם פרוסות מוצרלה, פרוסות עגבניות ועלי בזיליקום. מכסים בחצי העליון של הלחם.
חותכים כיכר לתוך 3 כריכים.