כריכי גלידת עוגיות שקדים
כריכי גלידת עוגיות שקדים עשויים להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 22 גרם של שומן, וסך הכל 342 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. זה מושלם עבור קיץ. אם יש לכם תמצית שקדים, קורנפלור, שוקולד למחצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 19% וזה די גרוע. נסו גלידת פטל וכריכי עוגיות שקדים, חמאת בוטנים חמאת בוטנים ללא חלב עם קרם שוקולד, ו עוגיות שיבולת שועל שמנת עוגיות שוקולד צ'יפס עוגיות כריכים (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
עבור העוגיות: מחממים התנור ל 350 מעלות F.
בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף whisk, שמנת החמאה והסוכר יחד עד חלקה והגדילה בנפח, 5 עד 8 דקות (לחלופין, להשתמש מערבל יד).
השתמש מסננת גדולה או נפה לנפות יחד את הקמח, קורנפלור, מלח, ו allspice.
הסר את הקערה מן המיקסר ולהשתמש מרית לערבב את החומרים יבשים. מערבבים עד מעורבב. מערבבים את האגוזים.
מגלגלים את הבצק לכדורים קטנים ומשטחים אותם בעדינות על תבנית אפייה. הם לא מתפשטים הרבה, אבל להשאיר קצת מקום ביניהם רק במקרה.
אופים בתנור עד חום בהיר, 8 עד 10 דקות. להפריש להתקרר מעט לפני ההגשה.
עבור כריכי הגלידה: מחממים את התנור ל 350 מעלות F.
מסדרים את השקדים בשכבה אחת על תבנית אפייה.
מניחים בתנור ומבשלים עד חום זהוב, 5 עד 8 דקות.
מוציאים מהתנור ומניחים בצד להתקרר. (לחלופין, אתה יכול גם חום את השקדים במחבת גדולה על חום בינוני גבוה).
לשים את הגלידה בקערה ולרסק אותו עם 2 כפיות עץ כך שהוא מתרכך. מקפלים את השקדים ושוקולד מגורד.