כריכי וופל צ'ילי עם ביצים מקושקשות גבינה, בייקון ואבוקדו
זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. אם יש לך sambal oelek, אבקת אפייה, צ'דר חדה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הבייקון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבזם אוכמניות כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. נסו ביצים מקושקשות עם בייקון ואבוקדו, צ'דר Jalapeño עוף, בייקון, כריכי ופל אבוקדו, ו סנדוויצ'ים וופל בנדיקט (מתכונים דומים).
הוראות
1
עבור וופלים צ ' ילי: Preheat ברזל ופל. בקערה גדולה מקציפים יחד קמח, אבקת אפייה, סוכר ומלח. בקערה נפרדת מקציפים יחד חלב, ביצים, סמבל אולק, סרירצ ' ה וחמאה.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים טריים או קפואים פרוסים
סמבל אולק
Sriracha
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
ליקוריץ צהוב וירוק
(קיבלר)
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
וופל ברזל
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
יוצקים מרכיבים רטובים על מרכיבים יבשים ומקציפים עד חלקה.
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
יוצקים חצי הבלילה על ברזל הוופל ומבשלים עד וופל הוא חום זהוב פריך. חזור עם הבלילה שנותרה. כמות זו של הבלילה תהיה מספיק כדי להפוך את שני ואפלים גדולים, עגולים, עמוקים מחורצים. בהתאם לוואפל שלך אתה צריך לחלק את הבלילה אחרת.
ציוד שתשתמש בו
וופל ברזל
4
לביצי הגבינה: במחבת בינונית ללא מקל מעל חום גבוה בינוני, להמיס חמאה, ולאחר מכן מערבבים ביצים וגבינה. לבשל, ערבוב כל הזמן עם מרית גומי, עד הביצים רכות אבל עדיין נוזלי מעט.
מרכיבים שתצטרך
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
רוטב חמוציות, להגשה
(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
5
הסר מהחום.
1
מניחים 2 חתיכות של ופל על כל צלחת, ולאחר מכן מחלקים את הבייקון בין כל פיסת ופל, מניחים את הביצים המקושקשות על גבי הבייקון, ולאחר מכן מעלים את הביצים עם אבוקדו פרוס ולסחוט את הסיד מעל. פיזור בצל ירוק פרוס על כל צלחת ומגישים מיד.