כריכי טבילה צרפתיים
המתכון כריכים לטבול צרפתי מוכן בערך 12 שעות ו -10 דקות והוא בהחלט מדהים חלב חינם אפשרות לאוהבי אוכל ים תיכוני. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 56 גרם חלבון, 9 גרם שומן, ובסך הכל של 597 קלוריות. המתכון הזה מכסה 37% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים. זה יהיה להיט שלך הסופרבול אירוע. גשו לסופר וקנו עלה דפנה, אבקת שום, רוזמרין, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. זה הביא לך את כולםמתכונים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 82%. ציון זה הוא סופר. נסו מטבל בצל צרפתי # יום ראשון, כריכי טבילה צרפתיים, ו כריכי טבילה צרפתיים (מתכונים דומים).
הוראות
הסר וזורק את כל השומן הנראה מהצלי.
מניחים צלי חתוך בסיר איטי.
בקערה בינונית שלבו רוטב סויה, בולון, עלה דפנה, גרגירי פלפל, רוזמרין, טימין ואבקת שום.
יוצקים תערובת על צלי, ומוסיפים מספיק מים כדי לכסות כמעט צלי. מכסים ומבשלים על אש נמוכה במשך 10 עד 12 שעות, או עד שהבשר רך מאוד.
מוציאים בשר מהמרק, שומרים מרק. לגרוס בשר עם מזלג, ולהפיץ על לחם עבור כריכים. מרק שמור משומש לטבילה.