כריכי ירקות בגריל עם פסטו כוסברה
מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 11 גרם חלבון, 11 גרם שומן, ובסך הכל של 300 קלוריות. מתאים ל-4 ומחירו 1 מנות.55 דולר למנה. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו -28 היו אומרים שהוא הגיע למקום. זה יהיה להיט שלך הרביעי ביולי אירוע. אם יש לכם לחמניות, מלח, שיני שום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 30 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 92%. ציון זה יוצא מן הכלל. נסו כריכי חומוס ירקות וכוסברה, פסטו-כריכי ירקות קלויים, ו כריכי ירקות בגריל (מתכונים דומים).
הוראות
לפסטו מניחים את הכוסברה, הפטרוזיליה, גבינת הפרמזן והשום במעבד מזון קטן; מכסים ודופק עד קצוץ.
מוסיפים מים וצנוברים; מכסים ומעבדים עד לקבלת תערובת אחידה. תוך כדי עיבוד, להוסיף בהדרגה שמן בזרם יציב. הניחו בצד.
בעזרת מלקחיים עם ידית ארוכה מרטיבים מגבת נייר בשמן בישול ומצפים קלות את מתלה הגריל. צולים פלפלים על אש בינונית במשך 10-15 דקות או עד שהקליפות שלפוחיות, הופכות לעיתים קרובות.
מניחים מיד פלפלים בקערה גדולה; מכסים ומניחים לעמוד 15-20 דקות. לקלף ולזרוק עור חרוך. חצוי ופלפלים זרעים; מניחים בצד.
מצפים חצילים קלות משני הצדדים בתרסיס בישול; מפזרים מלח ופלפל. צולים, מכוסה, על אש בינונית במשך 3-5 דקות מכל צד או עד שהם רכים.
מעל כל פרוסת חציל עם חצי פלפל; מפזרים גבינת מוצרלה. גריל, מכוסה, במשך 2-3 דקות או עד שהגבינה נמסה.
מורחים כל גליל עם 1 כף פסטו שמור; מעל כל אחד מהם ערימת חצילים. החלף צמרות גליל.