כריכי מרגוז בגריל עם בצל קרמל, מנצ'גו ומיונז האריסה
כריכי מרגוז בגריל עם בצל מקורמל, מנצ'גו ומיונז האריסה עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 728 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 55 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. אם יש לכם כוסברה, סוג של אש: שני אזור עקיף, בגט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו כריכי מרגוז צלויים עם בצל אדום מקורמל, לחם שטוח בגריל עם בצל מקורמל, נקניק, וגבינת מנצ'גו, ו כריכי סטייק קרואסון עם בצל מקורמל ומיונז חזרת (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים מיונז והרסה יחד בקערה קטנה. תניח בצד.
תדליק ארובה אחת מלאה בפחם. כאשר כל הפחם מואר ומכוסה באפר אפור, יוצקים ומסדרים גחלים בצד אחד של הסורג פחם. הגדר באח בישול במקום, לכסות גריל ולאפשר לחמם מראש במשך 5 דקות. לנקות ולשמן את הסורג הצלייה. גריל מרגוז על הצד החם של הגריל עד השחמה בכל רחבי מבושל דרך, 4 עד 6 דקות בסך הכל.
פרוס באגט לארבעה חלקים 6 אינץ ' ולחצות כל חלק לאורכו.
מברשת לחתוך בצד של כל באגט עם שמן. בגט גריל מעל הצד החם של הגריל, לחתוך בצד למטה, עד השחמה קלה, על 1 דקה.
החלק התחתון העליון של בגט עם 2 קישורים מרגוז, על 2 כפות של בצל מקורמל, גבינת מנצ ' גו, וכמה כוסות של כוסברה.
מורחים מיונז הריסה על מחצית baguettes העליון ומניחים על גבי כל כריך.
מניחים כריכים בצד מגניב של גריל, כיסוי, ומבשלים עד גבינה נמסה, על 5 דקות.
העברה לצלחת או מגש ומגישים מיד.