כריכי נקניקים איטלקיים בגריל
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו כריכי נקניקים איטלקיים בגריל. מתכון זה מכין 20 מנות עם 363 קלוריות, 24 גרם חלבון, ו 10 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 28% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם פלפלים, לחמניות כריך, שיני שום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש במים אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם אבטיח-אפרסק כמו קינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור הרביעי ביולי. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. 1 אדם התרשם מתכון זה. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 86%. ציון זה הוא עצום. נסו כריכי נקניקים איטלקיים בגריל בסגנון פסטיבל, כריכי נקניקים איטלקיים, ו כריכי הנקניקיות האיטלקיים הטובים ביותר עבור מתכונים דומים.
הוראות
בסיר גדול הקפיצו פלפלים ובצל בשמן עד שהם רכים פריכים.
מוסיפים שום; לבשל 1 דקה יותר.
מסננים. מערבבים פנימה את רוטב העגבניות, רסק העגבניות, המים, הסוכר, הבזיליקום, המלח והאורגנו. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 30 דקות או עד שהם מחוממים.
בינתיים, צולים נקניקיות, מכוסות, על אש בינונית למשך 10-16 דקות או עד שמד חום קורא 160 מופרדים, והופך מדי פעם.
מגישים על לחמניות עם רוטב וגבינה אם רוצים.