כריכי סטייק עם פנים פתוחות
זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם פטריות, רוטב ווסטרשייר, קורטוב של חרדל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הלחם הצרפתי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג לחם צרפתי כקינוח. וזה די טוב. מתכונים דומים: כריכי סטייק יווניים פתוחים, סטייק פתוח, אגס, וכריכי גורגונזולה, ו כריכי סטייק עם פרצוף פתוח על לחם שום עם פרובולונה מיושנת ושמן פטרוזיליה.
הוראות
להקפיא באופן חלקי סטייק; לקצץ שומן מסטייק. פרוס סטייק באלכסון על פני תבואה לרצועות 1/8 אינץ ' רחב. מעיל מחבת nonstick עם ספריי בישול.
מניחים מעל חום בינוני גבוה עד חם.
להוסיף סטייק; לבשל 3 דקות או עד השחמה.
לנקז ולטפוח יבש. נגב טפטוף ממחבת עם מגבת נייר.
מחבת מעיל עם ספריי בישול.
מוסיפים פטריות, בצל ושום; לטגן עד רך.
מערבבים רוטב ווסטרשייר ו קורנפלור בקערה קטנה, ערבוב עד חלקה. מערבבים במרק בשר ואת 4 המרכיבים הבאים.
מוסיפים תערובת מרק לתערובת פטריות, ומבשלים על חום בינוני, ערבוב כל הזמן, 2 דקות או עד שהתערובת מתעבה.
מוסיפים סטייק, ומבשלים 2 עד 3 דקות או עד מחומם היטב.
כדי לשרת, מניחים 2 פרוסות לחם על כל צלחת הגשה; תערובת בשר כפית באופן שווה על לחם.