כריכי פיצה ממולאים
כריכי פיצה ממולאים עשויים להיות מתכון טוב להרחבת אוסף המנות העיקריות שלכם. מתאים ל-6 ומחירו 2 מנות.02 דולר למנה. מנה אחת מכילה 509 קלוריות, 25 גרם חלבון, ו 29 גרם שומן. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 30 דקות. אם יש לכם גבינת מוצרלה רזה חלקית, לחמניות כריך, נקניק ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. זה הוא הביא לך על ידי טעם של בית. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 61%. הציון הזה מוצק. נסו כריכי פיצה, כריכי פיצה איטלקיים, ו כריכי פיצה צ'יזבורגר (מתכונים דומים).
הוראות
לחתוך 1 ב. את הקצה של כל גליל; להגדיר מסתיים בצד. חלול את מרכז כל גליל והשאיר 1/2 אינץ'. מעטפת. (מחק להסיר לחם או לשמור לשימוש אחר.)
בסיר על אש בינונית, שלבו רוטב ספגטי ונקניק; מחממים דרך.
מסירים מהאש; מערבבים גבינה. כפית על 3/4 כוס מילוי לתוך כל רול. החלף את הקצוות של לחמניות; לעטוף כל בחוזקה בנייר כסף.
אופים בחום של 350 מעלות למשך 20 דקות או עד לחימום.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
ניתן לשלב איטלקית עם קיאנטי, טרביאנו ורדיצ ' יו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. פלסינה ברארדנגה קיאנטי קלאסיקו (חצי בקבוק) עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
פלסינה ברארדנגה קיאנטי קלאסיקו ( חצי בקבוק)
"מראה פירות יער טריים, עם רמזים לפרחים, עשבי תיבול טריים ושוקולד. בעל גוף מלא, עם חיך רענן, טאנינים משולבים היטב וגימור מאוזן. הרבה דובדבן ותבלינים קלים. הכי טוב אחרי 2003."- צופה יין