כריכי קארי קריספי על לחם נאן
מתכונים דומים: לחם נאן עם חמאת קארי, מטבל יוגורט וחומוס חריף, כריכי קציצות עוף איטלקיים, ו כריכי קציצות עוף איטלקיים.
הוראות
מערבבים את הטלה עם תרד, 3 כפות קצוץ דק נענע, יוגורט, garam masala, מלח, פלפל ושום.
מניחים שישית מהתערובת על פיסת שעווה או נייר קלף ומניחים דף נוסף למעלה.
מרדדים את הבשר לתוך cutlet צורה חופשית רזה לא יותר מ 1/2 אינץ ' עבה. חזור על שאר הבשר.
מערבבים את המנטה הנותרת עם עגבניות, בצל וקצת מלח ופלפל.
מחממים את המחבת לחום בינוני-גבוה.
טפטוף עם קצת שמן זית כדי מעיל קל. מבשלים את הקציצות עד הזהב בכל צד, 6 עד 8 דקות. נגב את המחבת והוסף התזה של מים והוסף את לחם הנאן, כמה בכל פעם, ומבשל עד פריך ומכוסה שלפוחיות בכל צד. תחצי את הנאן.
מגישים את הקציצות על חצי נאן עקף עם קצת סלט עגבניות מנה של יוגורט, להגדיר עוד חצי נאן על גבי כדי להשלים את הכריך שלך.
קבל רשימת הקניות של רייצ ' ל למתכונים של פרק זה כאן.
יין מומלץ: Gruener Veltliner, ריזלינג, ורוד נוצץ
נאן עובד ממש טוב עם Gruener Veltliner, ריזלינג, ורוד נוצץ. היין הטוב ביותר עבור אוכל הודי יהיה בהתאם למנה, כמובן, אבל מבחר אלה ניתן להגיש צונן ויש לי כמה מתיקות כדי להשלים את spiciness וטעמים מורכבים של מגוון רחב של מנות מסורתיות. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שלד גרונר Veltliner (1 ליטר). יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 12 דולר.
![שלד גרונר Veltliner (1 ליטר)]()
שלד גרונר Veltliner (1 ליטר)
טרי, פירותי, ומעל לכל, מזון ידידותי, שלנו Grüner Veltliner ("Gru-Vee" בקיצור) מראה את הקסמים שהופכים את הענבים האהוב של אוסטריה יין לבן זני. יין עסיסיסי עם טעמי פירות נפץ, זרמים תחתיים מינרליים קלים, וגימור מלא, רחב ידיים.