כריכי קורדון בלו עוף
לך לחנות ותביא את ארוגולה, קציצות עוף, חזיר יער ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. מתכונים דומים: כריכי קורדון בלו עוף בגריל, עוף קורדון בלו טוסט גבינה, ו סנדוויצ'ים קורדון בלו.
הוראות
מחממים את המטגן. קו גיליון אפייה עם רדיד ומרחב באופן שווה את קציצות העוף במרכז.
מברשת את העוף עם 1 כף שמן זית מתבלים עם מלח ופלפל. מטגנים, מסובבים את תבנית האפייה לפי הצורך, כך שהעוף מבשל באופן שווה, עד להשחמה קלה, 2 עד 3 דקות. להפוך את העוף ולהמשיך לצלות עד מבושל דרך, 2 עד 3 דקות יותר.
הסר את תבנית האפייה מהתנור ומעל כל חתיכת עוף עם 1 פרוסת בשר חזיר 2 פרוסות מוצרלה. לצלות עד שהגבינה נמסה, 1 עד 2 דקות. מתבלים במלח וטפטוף בשמן זית.
בינתיים, לחתוך את רוחב באגט ל 4 חתיכות שוות, ואז לפצל פתוח.
מורחים את החצאים התחתונים עם חמאה ואת החצאים העליונים עם חרדל. לזרוק את גרגיר הנחלים עם הנותרים 1/2 כף שמן זית מתבלים עם מלח ופלפל. כריך עוף וגרס בין חצאי באגט.