כריכי קציץ בשר איטלקיים עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 614 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 35 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. גשו לסופר וקנו לחם, בצל, תוספות: חסה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. נסו כריכי קציצה איטלקיים, כריכי קציצה איטלקיים, ו כריכי קציצה איטלקיים (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 375 מעלות F. קו גיליון אפייה עם נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייה
תבנית אפייה
תנור
3
מניחים את הבשר בקערת ערבוב ומפזרים מלח ופלפל. חותכים את הקרום את הלחם ומניחים בקערה קטנה, מכסים בחלב ומשרים כדי לרכך. לסחוט את החלב מן הלחם ולהתפורר כפי שאתה מוסיף אותו לבשר. לאחר מכן מוסיפים את הביצים, גבינה, פטרוזיליה, בצל מגורר ושום, ומערבבים לשלב. טופס לתוך כיכר על 4 אינץ ' גבוה ולשים על תבנית אפייה. רסס בשמן זית.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
שמן זית
פטרוזיליה
גבינה
שום
לחם
בצל
ביצה
בשר
חלב
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
קערת ערבוב
4
מערבבים את הקטשופ עם טפטוף בלסמי וורצ ' סטרשייר. מתבלים עם פלפל.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ווסטרשייר
קטשופ
פלפל
5
מורחים על 1/3 כוס של תערובת קטשופ מעל החלק העליון של קציץ הבשר.
מרכיבים שתצטרך
קטשופ
מורחים
6
אופים עד מבושל דרך, על 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
תנור
7
כדי לחמם, לחתוך את קציץ הבשר 1 1/2 סנטימטרים ולשים בסיר של ציר עוף מחומם.
מרכיבים שתצטרך
ציר עוף
ציוד שתשתמש בו
סיר
8
מגישים את קציץ הבשר חם או קר על לחם לבן איטלקי פרוס עבה עם תערובת הקטשופ הנותרת ואת החסה, עגבניות, בצל, מוצרלה ובזיליקום.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Spalletti Chianti D. O. C. G. (). מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 12 דולר לבקבוק.