כריכים איטלקיים בגריל
כריכים איטלקיים בגריל עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 16% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 18 גרם חלבון, 24 גרם שומן, ובסך הכל של 375 קלוריות. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. הרביעי ביולי יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו פלפל, חמאה, פלפל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 46%. נסו כריכי גבינה איטלקיים בגריל, כריכי נקניק איטלקיים בגריל, ו כריכי נקניק איטלקיים בגריל בסגנון פסטיבל (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת גדולה הקפיצו פלפלים בשמן רק עד שהם רכים.
מפזרים מלח ופלפל. בינתיים, בקערה קטנה, שלבו את החמאה, החרדל, העירית, השום ופתיתי הפלפל.
חותכים לחם ל-1/2 אינץ'. פרוסות, משאיר פרוסות המצורפת בתחתית.
חותכים כיכר דרך שתי פרוסות המרכז, מפרידים כיכר לשני חצאים.
חותכים וזורקים פרוסות קצה.
מניחים כל כיכר על נייר כסף כבד מצופה בתרסיס בישול.
מורחים תערובת חמאה בין כל פרוסה אחרת. לצד פרוסות חמאה, הכניסו גבינה, בשר ופלפלים, בעזרת גבינת פרובולון וסלמי בכיכר אחת וגבינת צ ' דר וצלי בקר בשנייה.
עוטפים כל כיכר בחוזקה בנייר כסף; מניחים על מתלה הגריל. גריל, מכוסה, על אש בינונית עקיפה במשך 8-10 דקות או עד שהגבינה נמסה. בעזרת סכין משוננת, כריכים נפרדים.