כריכים עם סטייק וגבינה פריזאי.
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סטייק פריזאי וקרואסון גבינה כריכים. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 35 גרם חלבון 54 גרם של שומן, וסך הכל 742 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה מושלם עבור יום ולנטין. זמן הכנת המתכון כ 32 דקות. אם יש לכם פלפלים קלויים, קרואסונים, מלח כשר ופלפל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : כריכים עם סטייק ושומר., כריכי סטייק קרואסון עם בצל מקורמל ומיונז חזרת, ו כריכי טונה פריזאים.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מתבלים את הסטייקים במלח ופלפל. במחבת בינונית, ממיסים את החמאה על חום בינוני-גבוה. מבשלים את הסטייקים במשך כ 5 דקות בכל צד עבור בינוני-נדיר. להפריש במשך 5 דקות לפני חיתוך. חותכים את הסטייק, על פני התבואה, לפרוסות בעובי 1/4 עד 1/2 אינץ'.
מחממים מחבת לא דביקה גדולה או מחבת על חום בינוני. בעזרת סכין משוננת, חותכים את הקרואסונים לחצי לאורכו. ב 2 קבוצות, מניחים את החצאים קרואסון, לחתוך את הצד למטה במחבת ומבשלים במשך 30 שניות עד 1 דקה עד קלוי קלוי.
הניחו את פרוסות הברי על חצאי הקרואסון הקלויים.
מניחים על 1/4 כוס של ארוגולה על החצאים התחתונים של קרואסונים.
תוסיף את הסטייק הפרוס. סדר את הפלפל האדום על גבי הסטייק. למעלה עם שאר ארוגולה ולהוסיף את החלק העליון של קרואסון.