כריכים פתוחים עם ריקוטה, ארוגולה וביצה מטוגנת
כריכים פתוחים עם ריקוטה, ארוגולה וביצה מטוגנת עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 20 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 342 קלוריות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם קורנית, גבינת ריקוטה חלקית, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה לחם בננה כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכונים דומים: כריכים פתוחים עם ריקוטה, ארוגולה וביצה מטוגנת, כריכי תאנה עם פנים פתוחות עם ארוגולן ופרמזן, ו סלט עוף ארוגולה סנדוויצ'ים עם פנים פתוחות.
הוראות
מעיל שני הצדדים של לחם עם ספריי בישול. צלוי 2 דקות בכל צד או עד קלוי קלוי.
לשלב ארוגולה, 2 כפיות שמן, מיץ, 1/8 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל; לזרוק בעדינות.
חום שנותר 1 כפית שמן במחבת nonstick גדולה על חום בינוני. לפצח ביצים למחבת; לבשל 2 דקות. מכסים ומבשלים 2 דקות נוספות או עד שהלבנים נקבעים.
שלב 1/4 כפית מלח, ריקוטה, Parmigiano-רג ' יאנו, ו טימין; להפיץ על פרוסות לחם. מחלקים סלט וביצים באופן שווה על לחם.
מפזרים 1/8 הנותרים מלח כפית ונותר 1/4 כפית פלפל.